Αρχική InfoBaby Τοκετός Μωρό γίγαντας βάρους 5,6 κιλών γεννήθηκε στη Ρωσία!

Μωρό γίγαντας βάρους 5,6 κιλών γεννήθηκε στη Ρωσία!

Μωρό γίγαντας βάρους 5,6 κιλών γεννήθηκε στη Ρωσία!

Μια 42χρονη Ρωσίδα γέννησε πριν από λίγες μέρες το πέμπτο της παιδί. Ένα παιδί που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως μωρό γίγαντας καθώς γεννήθηκε 5.600 και μάλιστα η λεχώνας δεν έλαβε καμιά απολύτως ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια του τοκετού ούτε καν το παραμικρό παυσίπονο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ του Νταγκεστάν στην Ρωσία.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι μητέρα και νεογέννητη κόρη είναι καλά στην υγεία τους. Αλλά ένας εκπρόσωπος πρόσθεσε: “Φυσικά και αυτό είναι ένα υπέρβαρο μωρό. Αυτό είναι παθολογία”. Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, το μωρό έχει προβλήματα με την ακοή, ενώ φοβούνται ότι μπορεί να έχει και άλλα προβλήματα στο μέλλον.

Το μέσο βάρος γέννησης για τα βρέφη στην Ευρώπη είναι 3,5 κιλά, με το 95% των νεογνών να ζυγίζει 2,5-5 κιλά. Σύμφωνα με τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, το βαρύτερο μωρό που γεννήθηκε από μια υγιή μητέρα ήταν ένα αγόρι βάρους 10,2 κιλών. Γεννήθηκε στην πόλη Aversa της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 1955.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter