Αρχική InfoKids Νέα To μωρό που θα εκπροσωπεί πλέον την Gerber έχει σύνδρομο Down και λέγεται Lucas

To μωρό που θα εκπροσωπεί πλέον την Gerber έχει σύνδρομο Down και λέγεται Lucas

To μωρό που θα εκπροσωπεί πλέον την Gerber έχει σύνδρομο Down και λέγεται Lucas

Το μωρό που θα εκπροσωπεί φέτος την πολυαγαπημένη εταιρία βρεφικών τροφών Gerber λέγεται Lucas Warren, είναι ενός έτους, κατάγεται από το Dalton της Georgia και έχει σύνδρομο Down. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρία επιλέγει ένα «διαφορετικό» μωρό, το οποίο ήταν ο νικητής του πρόσφατου διαγωνισμού της Gerber ως εκπρόσωπος της χρονιάς, και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 140.000 υποψήφια μωρά.

«Είναι πολύ εξωστρεφής, ακόμα και με τους αγνώστους», λέει η μαμά του. «Του αρέσει να παίζει, να γελάει και να κάνει και τους άλλους να γελάνε».

O δε CEO της Gerber Bill Partyka, είπε χαρακτηριστικά, ότι το χαμόγελο και η χαρούμενη έκφραση του Lucas ήταν τα στοιχεία που έκλεψαν τις καρδιές όλων στην εταιρία. «Κάθε χρόνο, επιλέγουμε το μωρό, το οποίο με τον καλύτερο τρόπο αποτελεί παράδειγμα της πολυετούς κληρονομιάς της Gerber και αποδεικνύει, ότι κάθε μωρό μπορεί να είναι ένα μωρό Gerber. Φέτος, το ιδανικό μωρό κρίθηκε πως είναι ο Lucas».

«Ελπίζουμε, ότι αυτό θα έχει επίδραση σε όλους –ότι θα ρίξει λίγο φως στην κοινότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και θα βοηθήσει περισσότερα άτομα με ειδικές ανάγκες να γίνουν αποδεκτά και να μη ζουν στο περιθώριο», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του μικρού, Jason. «Άτομα όπως ο Lucas έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο, ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος».

Δείτε περισσότερα για τον Lucas εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter