Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Μουσική βραδιά με jazz & swing τραγούδια στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο (29/7)

Μουσική βραδιά με jazz & swing τραγούδια στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο (29/7)

Μουσική βραδιά με jazz & swing τραγούδια στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο (29/7)

Οι «Swinging Souls» είναι ένα jazz συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάφο πέρυσι το καλοκαίρι. Αποτελείται από τρεις γυναικείες φωνές (Στέφανη Νεοφύτου, Κριστήν Μιχαηλίδου, Αναστασία Νάταλη Φλουρή) και τρία μουσικά όργανα, κόντρα μπάσο (Σπύρος Σωκράτους), πιάνο (Φοίβη Ιορδάνους) και κρουστά (Στάθης Αλεξάνδρου).

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 20:30 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύστε μια βραδιά με jazz και swing μουσική στον κήπο του Τεχνόπολις 20, με ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια από τους «Swinging Souls», ένα μουσικό σχήμα από φοιτητές. Ένας από τους στόχους του Τεχνόπολις 20 είναι η στήριξη νέων ταλέντων της πόλης. Ελάτε να στηρίξετε κι εσείς τη νέα γενιά μουσικών!

Πότε: Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
Ώρα: 20.30

Τιμή εισόδου: €8
Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ: 70002420

Τεχνόπολις 20
Λεωφ. Νικολάου Νικολαΐδη 18
Πάφος, Κύπρος
E-mail: info@technopolis20.com
Τηλ: 70002420


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter