Μπαμπάς σχεδιάζει απίστευτα σεντόνια με παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία (εικόνες)

Ένας μπαμπάς από την Βόρεια Καρολίνα είναι ο εμπνευστής των Playtime Edventures, μιας εταιρεία που σχεδιάζει και φτιάχνει πολύχρωμα σετ σεντονιών και υπνόσακους για τα παιδιά που νοσηλεύονται σε παιδιατρικές κλινικές και νοσοκομεία.

Το ιδιαίτερο αυτών των σεντονιών είναι η χαρά που προσφέρουν στα παιδιά, αφού δεν πρόκειται για απλά, μονόχρωμα και «βαρετά» σεντόνια, αλλά για σεντόνια με ιδιαίτερα σχέδια και διαδραστικά παιχνίδια πάνω τους.

Έμπνευση για τον δημιουργό αποτέλεσε μια επίσκεψη σε παιδιατρικό νοσοκομείο για το γιο ενός φίλου του. Τότε συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά δεν είχαν πολλά διασκεδαστικά ερεθίσματα για να απασχολούνται τις ώρες που έμεναν στο νοσοκομείο.

«Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση για το παιδί. Τα διαδραστικά σεντόνια και οι υπνόσακοι μας είναι κάτι ευχάριστο για τα παιδιά, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για γιατρούς και νοσηλευτές. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αποσπάσουν την προσοχή των παιδιών από τις ενέσεις ή τα άλλα δύσκολα που πρέπει να περάσουν», δήλωσε ο δημιουργός των σεντονιών.

Στόχος του είναι κάθε νοσοκομείο, ορφανοτροφείο ή στέγη παιδιών να αποκτήσει αυτά τα σεντόνια για τα παιδιά.

Τα σεντόνια με τα παιχνίδια έχουν γίνει αγαπημένα όχι μόνο των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αλλά και όλων των άλλων, καθώς προσφέρουν μια πολύ ευχάριστη ασχολία που δεν έχει σχέση με οθόνες ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Δείτε μερικά από τα υπέροχα σχέδια

σεντόνια7

σεντόνια3

σεντόνια5

σεντονια2

σεντόνια4