«Μπορεί ένας άντρας να καταλάβει τι σημαίνει να είσαι έγκυος;»: Ένας το δοκίμασε και ιδού τα αποτελέσματα

Κατά καιρούς πολλοί άνδρες έχουν μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουν πώς νιώθει μια γυναίκα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του τοκετού, όπως ο μπαμπάς σε αυτό το video οποίος θέλησε να νιώσει τις οδύνες του τοκετού και μάλλον δεν το… πολυευχαριστήθηκε.

Ένας άνδρας, θέλησε να περάσει σε άλλο επίπεδο και να ζήσει δύο ολόκληρες εβδομάδες όπως η γυναίκα του, Κριστίνα, που περίμενε το παιδάκι τους.

Ο Μιγκέλ Σαντιάγο, φόρεσε μια «κοιλιά» και για 15 μέρες έκανε ακριβώς ό,τι και η γυναίκα του. Έτρωγε όπως εκείνη, γυμναζόταν όπως εκείνη, κοιμόταν (ή και όχι) όπως εκείνη και στο τέλος… ήθελε όλο αυτό να σταματήσει!

Μάλιστα, για να δει αν θα υπάρξουν αλλαγές στις ορμόνες του κατά τη διάρκεια του «πειράματος» έκανε εξετάσεις αίματος.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να κοιμηθώ, ενώ αλλάζει η και η ψυχολογική μου κατάσταση», ακούγεται ο ίδιος να λέει στο video. Στη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων ο Μιγκέλ έγινε γκρινιάρης και πονούσε η πλάτη του.

«Είναι σαν μια έγκυο γυναίκα», η σύντροφός του λέει στο video και τονίζει: «Δεν ξέρω πόσο θα το αντέξω αυτό ακόμα και αν είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα».

Ο Μιγκέλ έκανε μέχρι και αποτρίχωση με κερί, έχασε 2 κιλά αυτές τις εβδομάδες και όπως δήλωσε στο τέλος του video τώρα εκτιμά περισσότερο τις γυναίκες.

Το πιο… παράξενο είναι ότι τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων αίματος έδειξαν τη μείωση της τεστοστερόνης

Εκείνος και η Κριστίνα, καλωσόρισαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ονόμασαν Αριέλα.