Αρχική InfoKids Fun Time Μπορείτε να εντοπίσετε τα πόδια της κοπέλας στο κέντρο του καναπέ;

Μπορείτε να εντοπίσετε τα πόδια της κοπέλας στο κέντρο του καναπέ;

Μπορείτε να εντοπίσετε τα πόδια της κοπέλας στο κέντρο του καναπέ;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φαινομενικά αθώα φωτογραφία έξι νεαρών γυναικών που κάθονται σε έναν καναπέ. Δεν έχει τίποτα περίεργο, σωστά;

Απλά έξι φίλες που περνούν καλά.
Ομως, ξανακοιτάξτε και προσπαθήστε να βρείτε τα πόδια που ανήκουν στην νεαρή γυναίκα που κάθεται στη μέση της εικόνας. Πού βρίσκονται;

2
Δεν μπορείτε να τα βρείτε. Δεν υπάρχουν. Είναι σαν να μην έχει πόδια. Αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στο Reddit στις 24 Δεκεμβρίου, όπου έγινε viral.

3
Για να λύσετε το μυστήριο, θα πρέπει πρώτα να παραδεχτείτε ότι το γόνατο που φαίνεται με το σκισμένο τζιν δεν ανήκει στη γυναίκα που κάθεται στην αριστερή άκρη του καναπέ. Η δεύτερη κοπέλα από τα αριστερά της εικόνας φοράει σκισμένο τζιν ενώ τα πόδια με το μπλε σκισμένο τζιν ανήκουν στην κοπέλα στο κέντρο.

Για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτή την περίεργη εικόνα, το mashable έβαλε χρωματιστά πλαίσια σε κάθε κοπέλα.

4

Πηγή: http://www.thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter