Αρχική InfoKids Νέα Νέα καταγγελία από πατέρα για επίθεση καθηγητή σε 13χρονο μαθητή

Νέα καταγγελία από πατέρα για επίθεση καθηγητή σε 13χρονο μαθητή

Νέα καταγγελία από πατέρα για επίθεση καθηγητή σε 13χρονο μαθητή

Ακόμα ένα περιστατικό βίας, με φερόμενο ως δράστη όχι μαθητή, αλλά καθηγητή Γυμνασίου και πάλι μάλιστα στην πόλη της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ένας μαθητής Γυμνασίου ανέφερε στον πατέρα του πως ο καθηγητής του κατευθύνθηκε εν ώρα μαθήματος προς το μέρος του, χτυπώντας το κεφάλι του στο θρανίο, μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του! Εν συνεχεία, ο έξαλλος πατέρας προέβη σε καταγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές, με την υπόθεση να τυγχάνει εξαιρετικά προσεκτικής διερεύνησης. Όπως κατήγγειλε χθες βράδυ ο πατέρας στην αστυνομία, ο καθηγητής επιτέθηκε στο γιο του εν ώρα μαθήματος και μάλιστα του κτύπησε το κεφάλι στο θρανίο.

Εξάλλου, ο 13χρονος μαθητής διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς παραπονείτο για ζαλάδα και πόνους στο μέρος που χτύπησε.

Τα μέλη της αστυνομίας που διερευνούν τον ισχυρισμό, δεν έχουν λάβει ακόμα κατάθεση από τον μαθητή εν αναμονή της σχετικής έγκρισης του θεράποντος ιατρού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.