Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέο κατάστημα Public στη Λάρνακα

Νέο κατάστημα Public στη Λάρνακα

Νέο κατάστημα Public στη Λάρνακα

Το 4ο κατάστημα της στην αγορά της Κύπρου διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυο της που αριθμεί πλέον 51 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο άνοιξε η αλυσίδα Public.

Το τέταρτο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας Public στην Κύπρο, βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα, πίσω από την παραλία των Φοινικούδων. Εκατοντάδες κάτοικοι της Λάρνακας και των γύρω περιοχών επισκέφθηκαν το κατάστημα την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, για να δουν από κοντά το νέο απόκτημα της πόλης, καθώς και για να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές που ίσχυαν αποκλειστικά την ημέρα των εγκαινίων. Ο δρόμος έξω από το κατάστημα έκλεισε για τα αυτοκίνητα ενώ τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσε ένα μοναδικό πάρτυ με DJs, graffiti, κεράσματα και μπαλόνια.

Νέο κατάστημα Public Λάρνακα

Το νέο κατάστημα Public βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαλιλαίου, στο σημείο που ήταν το «ιστορικό» καφέ Αμάλφι. Απλώνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει όροφο ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις. Διαθέτει περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και βιβλίων, παιχνιδιών, video games και μουσικής, όπως ακριβώς και κάθε άλλο κατάστημα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η επένδυση ανήλθε σε €500.000 ενώ η εργοδότηση έγινε σε τοπικό επίπεδο. Έτσι, οι 24 από τους 26 εργαζόμενους και η Διευθύντρια του καταστήματος είναι από τη Λάρνακα.

Ο Διευθυντής Κύπρου των Public, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Public στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας μας και στο κέντρο της Λάρνακας. Παραδίδουμε σήμερα, στο κοινό, ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά μας, το οποίο με την παρουσία του όχι μόνο θα δώσει στους καταναλωτές απεριόριστες επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Public, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.