Αρχική InfoKids Νέο νηπιαγωγείο θα ανεγερθεί στην περιοχή «Κόκκινες» της Αγίας Νάπας

Νέο νηπιαγωγείο θα ανεγερθεί στην περιοχή «Κόκκινες» της Αγίας Νάπας

Νέο νηπιαγωγείο θα ανεγερθεί στην περιοχή «Κόκκινες» της Αγίας Νάπας

Σε ένα καινούριο, πιο ασφαλές και πιο εξοπλισμένο κτίριο θα κάνουν τα πρώτα τους σχολικά βήματα τα μικρά παιδιά στην περιοχή "Κόκκινες" της Αγίας Νάπας.

Το έργο εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργικό Συμβούλιο, εντάχθηκε στον κρατικό προϋπολογισμό και θα περιλαμβάνει νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακό σταθμό για 200 νήπια. Με την ολοκλήρωσή του θα μεταστεγάσει το υφιστάμενο νηπιαγωγείο της περιοχής,  το οποίο λειτουργεί αυτή την στιγμή σε ακατάλληλο κτίριο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο, το νηπιαγωγείο προβλέπει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ανάπαυσης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γραφεία για τους εκπαιδευτικούς, κουζίνα-τραπεζαρία, χώρους υγιεινής για νήπια, ενήλικες καθώς και αποθηκευτικούς χώρους. Ήταν, επεσήμανε, μια απαίτηση των δημοτών που γίνεται πραγματικότητα και θα εξυπηρετήσει εργαζόμενες οικογένειες.

Ο Δήμαρχος είπε ότι το νηπιαγωγείο αναμένεται να λειτουργήσει την σχολική χρονιά 2020-2021 και θα χρηματοδοτηθεί κατά 50% από το κράτος και 50% από τον Δήμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter