Αρχική Προτάσεις Αγοράς To Nicosia Mall συνεχίζει το εντυπωσιακό ταξίδι της επιτυχίας του!

To Nicosia Mall συνεχίζει το εντυπωσιακό ταξίδι της επιτυχίας του!

To Nicosia Mall συνεχίζει το εντυπωσιακό ταξίδι της επιτυχίας του!

Το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα εμπορικό κέντρο της Κύπρου για ψώνια, αναψυχή και φαγητό άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Νοεμβρίου 2018, αποκαλύπτοντας έναν εξαιρετικό χώρο που έχει σχεδιαστεί για να ενθουσιάσει κάθε επισκέπτη!

Το Nicosia Mall έχει ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι επιτυχίας μετά το άνοιγμά του, ζωντανεύοντας το μότο του «Made Incredible». Το προσεγμένα επιλεγμένο brand mix και ο προσεκτικά σχεδιασμένος του χώρος έχουν ελκύσει ήδη χιλιάδες ντόπιους, οι οποίοι μπορούν τώρα να απολαμβάνουν σύγχρονες και εξαιρετικού επιπέδου ευρωπαϊκές αγορές, φαγητό και ψυχαγωγία στο νέο ορόσημο της πρωτεύουσας.

Μαζική Προσέλευση

Το ολοκαίνουργιο Nicosia Mall έχει, από την αρχή της λειτουργίας του, βάλει στόχο να μετατρέψει το συνηθισμένο σε κάτι ξεχωριστό και η πορεία του μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι έχει επιτύχει. Στις πρώτες 15 μέρες λειτουργίας του, το Nicosia Mall δέχτηκε έναν αριθμό επισκεπτών που ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο του πληθυσμού των 1,8 εκατομμυρίων κατοίκων του νησιού, επαναβεβαιώνοντας τη θέση του όχι μόνο ως του Κέντρου της Λευκωσίας αλλά ως του Κέντρου της Κύπρου.

Υψηλές υπηρεσίες

Ο ευρύς και πολυτελής χώρος του Nicosia Mall φιλοξενεί γνωστούς κολοσσούς της βιομηχανίας της μόδας, κορυφαία καταστήματα σημαντικών εμπορικών σημάτων και πολλά διεθνή brands που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην Κύπρο, στο Nicosia Mall.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter