Αρχική InfoKids Νέα O 8χρονος τυφλός Κύπριος δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει!

O 8χρονος τυφλός Κύπριος δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει!

O 8χρονος τυφλός Κύπριος δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει!

Για τον Μιχάλη Πουλλή, ο οποίος στα 6 του χρόνια διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια, γνωστή ως δυστροφία του αμφιβληστροειδούς χιτώνα, και έχασε την όρασή του, έχουμε ξαναμιλήσει. Το αγόρι, το οποίο ζει στο Λονδίνο, μας εντυπωσίασε πριν από μερικούς μήνες με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και τώρα συνεχίζει να το κάνει με τις επιδόσεις του στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς!

Ο 8χρονος σήμερα Μιχάλης, διατηρεί λογαριασμό στο twitter, στον οποίον πολύ συχνά "ανεβάζει" τα νέα του και βίντεο όπως το παρακάτω:

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 8χρονος πηγαίνει μία φορά τη βδομάδα σε ελληνικό σχολείο. Επίσης, πήρε υποτροφία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας για ειδική προπόνηση και έχει στόχο να παίξει στη σχετική κατηγορία ποδοσφαίρου για τυφλούς ανθρώπους. Μάλιστα,  συμμετέχει σε ειδικές προπονήσεις μία φορά τον μήνα στο Brighton Hove Albion και δύο φορές τον μήνα στην Tottenham Hotspur.

Ο μικρός αγωνιστής δεν σταματά να μας συγκινεί με την ατσαλένια του θέληση να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας τα καλύτερα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter