Αρχική InfoMommy Νέα Ο Δήμος Λάρνακας διαμόρφωσε άλλη μία δημόσια παραλία

Ο Δήμος Λάρνακας διαμόρφωσε άλλη μία δημόσια παραλία

Ο Δήμος Λάρνακας διαμόρφωσε άλλη μία δημόσια παραλία

Άλλη μια δημόσια παραλία θα μπορούν να απολαμβάνουν από φέτος οι τουρίστες και οι κάτοικοι στην πόλη της Λάρνακας, αφού όπως έκανε γνωστό ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς, ο Δήμος Λάρνακας διαμόρφωσε άλλη μια δημόσια παραλία στην περιοχή της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (Πιαλέ Πασά).

Πρόκειται για την παραλία όπου μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένος εξωτερικός εξοπλισμός γειτονικού εστιατορίου, ο οποίος αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκαν 150 κρεβατάκια και 80 ομπρέλες του Δήμου Λάρνακας.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής για δημοτική διαχείριση των παραλιών στην πόλη της Λάρνακας κατόπιν σχετικής χαρτογράφησης. Η νέα παραλία προστίθεται στο δυναμικό του Δήμου Λάρνακας μετά την ανάκτηση της διαχείρισης των δύο μεγάλων παραλιών στις Φοινικούδες και στο Μακένζι, οι οποίες τέθηκαν υπό δημόσιο έλεγχο τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμος Λάρνακας ετοιμάζεται για την υποδοχή της νέας καλοκαιρινής σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων σε ό,τι αφορά τις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τουριστών. Οι προσπάθειες εστιάζουν μεταξύ άλλων και στην αναβάθμιση των παραλιών, οι οποίες αποτελούν τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα για την πόλη της Λάρνακας.

Πηγή: dialogos.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter