Αρχική Γωνιά του Μαθητή Ο έφηβος που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και τον... έδιωξαν από το σχολείο (βίντεο)

Ο έφηβος που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και τον... έδιωξαν από το σχολείο (βίντεο)

Ο έφηβος που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και τον... έδιωξαν από το σχολείο (βίντεο)

Είπαν στους γονείς του ότι ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως, αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στον δρόμο για ένα βραβείο Νόμπελ.

Στο βιβλίο «The Spark: A Mother’s Story of Nurturing Genius» που έχει γράψει η μητέρα του, αναφέρει ότι αφότου διαγνώστηκε με το σύνδρομο Aspergers, ήταν διστακτική ως προς το αν θα έπρεπε να συνεχίσει το σχολείο ή όχι.

Οι τάξεις για άτομα με ειδικές ανάγκες όχι μόνο δεν τον βοηθούσαν, αλλά αντιθέτως ο Jacob κλεινόταν όλο και περισσότερο στον εαυτό του, όπως αναφέρει το strange.

Οι γιατροί του συνταγογράφησαν και κάποια φάρμακα, τα οποία δεν καλυτέρεψαν την κατάσταση. Για την ακρίβεια, όταν δεν ακολουθούσε τη «θεραπεία» του, έκανε καταπληκτικά πράγματα! «Έφτιαχνε χάρτες από μέρη που είχαμε επισκεφθεί μία φορά και είχε απομνημονεύσει κάθε δρομάκι με εκπληκτική ακρίβεια» αναφέρει η μητέρα του.

Χάρη στην απίστευτη μνήμη του, κατάφερε να μάθει μαθηματικά Λυκείου σε μόλις 2 εβδομάδες και ύστερα από λίγο καιρό μπήκε στο πανεπιστήμιο, ενώ πλέον κοντεύει να αποφοιτήσει σε ηλικία 14 ετών!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.