Ο George Clooney συνειδητοποιεί πόσο εξαντλητικό είναι να έχεις δίδυμα: «Κλαίω 4 φορές την ημέρα!»

Φαίνεται πως για τους διάσημους που έχουν μάθει να τα έχουν όλα έτοιμα και άκοπα, η απόκτηση και ανατροφή ενός παιδιού πέφτει κάπως πιο «βαριά», συγκριτικά με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Πόσο μάλλον όταν τα παιδιά είναι δύο (κάτι που οι γονείς διδύμων ξέρουν καλά!) και όταν οι διάσημοι αποφασίζουν να αναλάβουν οι ίδιοι -και όχι αποκλειστικά οι νταντάδες- το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας τους.

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο και φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που ο George Clooney συνειδητοποιεί με κάθε τρόπο τον τελευταίο καιρό, φροντίζοντας (μαζί, φυσικά, με τη σύζυγό του Amal) τα διδυμάκια του, Alex και Ella, που είναι πλέον 3 μηνών.

Ο 56χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη βρετανική Daily Mail, μαρτυρά πόσο εξωφρενικά δύσκολο και εξαντλητικό είναι να είσαι νέος γονιός. Δείτε τι είπε:

«Εγώ κλαίω περισσότερο από εκείνα. Κλαίω τέσσερις φορές την ημέρα τώρα, επειδή είμαι τόσο κουρασμένος!» (Ξέρω κάποιοι θα γελάσετε με αυτό. Σκεφτείτε, όμως, ότι αυτή είναι η πρώτη του φορά και… είναι πλέον 56 ετών!)

«Παρόλο που δεν ήμουν εντελώς αδαής ως προς το πώς θα ήταν η ζωή από εδώ και στο εξής, όλοι οι φίλοι μου έχουν παιδιά και είμαι νονός σε περίπου 20 από αυτά –ήξερα, δηλαδή, τι με περίμενε», συμπλήρωσε.

Απλά, όπως συμβαίνει με όλους τους νέους γονείς, το να το ζεις είναι αλλιώς!

«Η έκπληξη για εμένα ήταν το πόσο πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα με τα δίδυμα, συγκριτικά με το ένα παιδί. Δεν είναι μόνο διπλός κόπος, είναι πολλά περισσότερα. Και η κούραση δεν είναι τόσο πολύ δική μου, γιατί αυτά τα δύο φασολάκια ούτε που ξέρουν ακόμα ότι υπάρχω!»

Γεγονός είναι, ότι τα μωράκια τον πρώτο καιρό αποζητούν κυρίως τη μανούλα τους!

«Το μόνο που θέλουν είναι να τρώνε και είναι ευτυχισμένα μόνο με αυτό, γι’αυτό και η Amal έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πολλές φορές δεν καταλαβαίνω καν τι γίνεται.»

Ο Clooney καταλήγει με ένα τρυφερό σχόλιο για τη γυναίκα του:

«Θαυμάζω τρομερά την γυναίκα μου, γιατί θηλάζει και κοιμάται το πολύ δύο συνεχόμενες ώρες, και η αγάπη που της έχουν είναι ένα υπέροχο θέαμα, είναι κάτι πανέμορφο!»

Δεν έχουμε παρά να τον συγχαρούμε για τα τρυφερά λόγια του και να του ευχηθούμε καλό κουράγιο!

Πηγή: babble.com