Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Ο γλυκύτατος αυτός μπαμπάς ξύπνησε χάραμα για να κάνει μια υπέροχη έκπληξη στην κόρη του

Ο γλυκύτατος αυτός μπαμπάς ξύπνησε χάραμα για να κάνει μια υπέροχη έκπληξη στην κόρη του

Ο γλυκύτατος αυτός μπαμπάς ξύπνησε χάραμα για να κάνει μια υπέροχη έκπληξη στην κόρη του

Ένας τρομερά δοτικός μπαμπάς ήθελε να εκπλήξει την κορούλα του που λατρεύει την Πέππα το Γουρουνάκι, οπότε σχεδίασε γι’αυτήν το μεγαλύτερο σχέδιο του αγαπημένου καρτούν στην χιονισμένη πλατεία, κάτω από το παράθυρό της!

Ο λόγος για τον Wang Enshuang, έναν μπαμπά από την Βόρεια Κίνα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι η περιοχή του στρώθηκε από χιόνι ξύπνησε από το άγριο χάραμα και, με τη βοήθεια μιας σκούπας, σχεδίασε στο έδαφος μια τεράστια Πέππα διάστασης 150 τετραγωνικών μέτρων!

Ο κ. Wang και η οικογένειά του ζουν σε προάστιο της Μογγολίας. Σύμφωνα με την γυναίκα του, η οποία τράβηξε τις φωτογραφίες, καθώς εκείνος ετοίμαζε την έκπληξη, ο 28χρονος είναι ένας απλός άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να κάνει χαρούμενο το μόλις 2 ετών κοριτσάκι του.

Έτσι, βρήκε μία φωτογραφία της Πέππα και κατέβηκε στον κήπο στις 6:00 το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσει η μικρή.

Πράγματι, όταν ξύπνησε, ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος, ειδικά όταν έμαθε ότι το σχέδιο το είχε κάνει ο μπαμπάς της.

Πηγή: dailymail.co.uk


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter