Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα παλιά φορμάκια του μωρού σας!

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα παλιά φορμάκια του μωρού σας!

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα παλιά φορμάκια του μωρού σας!

Το μωράκι σας μεγάλωσε πολύ γρήγορα. Πλέον, τα φορμάκια που του αγοράσατε να φορά ως βρέφος δεν του κάνουν και εσείς δεν ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε.

Δεν χρειάζεται να τα κρατάτε κλεισμένα σε κούτες, συρτάρια, ντουλάπες. Χαρίστε όσα πιστεύετε ότι μπορούν να φορεθούν από άλλα μωράκια και φτιάξτε με τα υπόλοιπα.... κουκλάκια για τα μωράκια σας.

Κι αν σας είναι δύσκολο, στείλτε τα φορμάκια σας στους σχεδιαστές του Etsy.com για να φτιάξουν εκείνοι ένα υπέροχο κουκλάκι από το φορμάκι του μωρού σας.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί δημιουργοί της δημοφιλούς σελίδας πώλησης, φτιάχνουν κουκλάκια από παλιά φορμάκια μωρών και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πανέμορφα.

Για όποιον λόγο, λοιπόν, και αν θέλετε να κρατήσετε το φορμάκι του μωρού σας, δώστε του νέα πνοή και μετατρέψτε το σε κάτι που το παιδί σας θα μπορεί να παίξει!

Δείτε φωτογραφίες με τα υπέροχα κουκλάκια που φτιάχτηκαν από φορμάκια μωρών

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter