Αρχική Εκδηλώσεις "Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας": Μια παιδική παράσταση για καλό σκοπό παρουσιάζεται στην Πάφο (25/11)

"Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας": Μια παιδική παράσταση για καλό σκοπό παρουσιάζεται στην Πάφο (25/11)

"Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας": Μια παιδική παράσταση για καλό σκοπό παρουσιάζεται στην Πάφο (25/11)

Το Ladies Circle 5 Πάφος στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής προσφοράς του, διοργανώνει την παιδική παράσταση "Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας" μαζί με το Θέατρο Βεστιάριο στο Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:00.  Η παράσταση είναι βασισμένη στο γνωστό κλασσικό παραμύθι ‘Ο Κοντορεβιθούλης’ του συγγραφέα Σαρλ Περώ, ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει, που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους, αφού οι ήρωες του σε ‘προκαλούν’ μεμιάς να τους λατρέψεις.

Ένας μικρός ήρωας με τεράστιο μυαλό, ο Κοντορεβιθούλης, έρχεται και αλλάζει όλο τον κόσμο. Μια σταλιά πλασματάκι, που όμως οι ιδέες και η εξυπνάδα του νικάνε όχι μόνο τον Γίγαντα του παραμυθιού, αλλά και τον κάθε ‘γίγαντα – εμπόδιο’ που θα συναντήσει στο διάβα του.Δύο διαφορετικοί κόσμοι: η φτωχή και τίμια οικογένεια του καλαθά με τα υπέροχα πανέμορφα καλάθια τους και η οικογένεια του γίγαντα Σεπόλα, μια πολύχρωμη οικογένεια με τις μαγικές γρήγορες μπότες! Μια ιστορία με δράση που θα ενθουσιάσει και θα παρασύρει κάθε παιδί στις περιπέτειες του μικρού Κοντορεβιθούλη.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στην Παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Εισιτήρια: €7
Πληροφορίες και εισιτήρια: 99683853

Η Λέσχη Ladies Circle είναι μια διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1984. Βασικοί στόχοι του Ladies Circle τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Σε τοπικό επίπεδο αυτό γίνεται εφικτό με τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, τα έσοδα των οποίων δίνονται σε συγκεκριμένα φιλανθρωπικά έργα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της κοινωνίας.

Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου

Λεωφόρος Γεωργίου Γρίβα Διγεν, Πάφος

26821055


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter