Αρχική InfoKids Νέα Ο Κώστας Καδής στο Συμβούλιο Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ε.Ε.

Ο Κώστας Καδής στο Συμβούλιο Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ε.Ε.

Ο Κώστας Καδής στο Συμβούλιο Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ε.Ε.

O κ. Κώστας Καδής, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού  αναχώρησε για τις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο Συμβούλιο θα γίνει συζήτηση με θέμα την «Συμβολή της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στην κοινωνική συνοχή και την προαγωγή κοινών ευρωπαϊκών αξιών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου 2017». Η Μαλτέζικη προεδρία, στο πλαίσιο της οποίας γίνεται το Συμβούλιο, έχει ως γενικό θέμα την «Ενίσχυση του κοινωνικοοικονομικού κλίματος για μια καλύτερη Ευρώπη».

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο Υπουργός θα επισκεφθεί επίσης το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ και θα έχει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter