Αρχική InfoKids Νέα Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους που διαγνώστηκε με κακοήθεια

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους που διαγνώστηκε με κακοήθεια

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους που διαγνώστηκε με κακοήθεια

Τη βοήθειά μας χρειάζεται ένα μικρό παιδί το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος – όπως αναφέρεται σε σελίδα στο Facebook, που δημιουργήθηκε για χάρη του – διαγνώστηκε με κακοήθεια και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί.

Η σελίδα έχει τίτλο: "Ο μικρός Ανδρέας Σοφοκλέους μάς χρειάζεται." και παρέχει όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση και την υγεία του μικρού παιδιού, καθώς και τον αριθμό λογαριασμού και IBAN στα οποία μπορεί ο καθένας να δώσει τη βοήθειά του.

Διαβάστε την ακριβή ανάρτηση

"Ο μικρός Ανδρέας χρειάζεται την βοήθεια μας για να μεταβεί στο εξωτερικό.

• Πολυ συνοπτικά, βρίσκουν μια μαλακή μάζα στο γόνατο του μωρού το οποίο είναι φουσκωμένο και προφανώς είναι κάτι κακό για να στέλνουν το μωρό στο εξωτερικο...

Δεν υπάρχει γιατρός στην Κύπρο που να έχει ειδικότητα σε αυτό το πρόβλημα και έτσι προτιμούν να μην κάνουν ούτε καν βιοψία στο μωρό και να το στείλουν στο εξωτερικό και να γίνει και η βιοψία εκεί.

• Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά σας παραθέτουμε τον Αριθμό Λογαριασμού στην Ελληνική Τράπεζα. IBAN:CY91007023200000000020173843 BIC:CCBKCY2N Παρακαλούμε κοινοποιήστε! Το μωρό πρέπει να πάει άμεσα στο εξωτερικό!"

Δείτε το αρχικό post


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter