Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους που διαγνώστηκε με κακοήθεια

Τη βοήθειά μας χρειάζεται ένα μικρό παιδί το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον μικρό Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος – όπως αναφέρεται σε σελίδα στο Facebook, που δημιουργήθηκε για χάρη του – διαγνώστηκε με κακοήθεια και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί.

Η σελίδα έχει τίτλο: «Ο μικρός Ανδρέας Σοφοκλέους μάς χρειάζεται.» και παρέχει όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση και την υγεία του μικρού παιδιού, καθώς και τον αριθμό λογαριασμού και IBAN στα οποία μπορεί ο καθένας να δώσει τη βοήθειά του.

Διαβάστε την ακριβή ανάρτηση

«Ο μικρός Ανδρέας χρειάζεται την βοήθεια μας για να μεταβεί στο εξωτερικό.

• Πολυ συνοπτικά, βρίσκουν μια μαλακή μάζα στο γόνατο του μωρού το οποίο είναι φουσκωμένο και προφανώς είναι κάτι κακό για να στέλνουν το μωρό στο εξωτερικο…

Δεν υπάρχει γιατρός στην Κύπρο που να έχει ειδικότητα σε αυτό το πρόβλημα και έτσι προτιμούν να μην κάνουν ούτε καν βιοψία στο μωρό και να το στείλουν στο εξωτερικό και να γίνει και η βιοψία εκεί.

• Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά σας παραθέτουμε τον Αριθμό Λογαριασμού στην Ελληνική Τράπεζα. IBAN:CY91007023200000000020173843 BIC:CCBKCY2N Παρακαλούμε κοινοποιήστε! Το μωρό πρέπει να πάει άμεσα στο εξωτερικό!»

Δείτε το αρχικό post