Ο μικρός Αντώνης έφτασε στη Βοστώνη – Το συγκινητικό ευχαριστώ και η φωτογραφία των γονιών του!

Η ιστορία του έχει συγκινήσει την Κύπρο. Ο αγώνας ζωής που στήθηκε για τον μικρό Αντώνη, ο οποίος πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1, φαίνεται να αποφέρει καρπούς, μιας και το μωρό πια βρίσκεται στη Βοστώνη!

Πριν λίγες ώρες εκείνος και η οικογένειά πάτησαν το πόδι τους στη Βοστώνη, όπου θα βρεθούν σε ιατρικό κέντρο, το οποίο μπορεί να καλύψει την επέμβαση που πρέπει να κάνει το μικρό παιδί για να βελτιώσει την υγεία του.

Με ανάρτηση στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook, η οικογένεια του μικρού ενημέρωσε τον κόσμο, ο οποίος αγκάλιασε την προσπάθεια τους, ότι έφθασαν στην Βοστώνη.

Ο πατέρας και η μητέρα του μικρού Αντώνη, απευθυνόμενοι σε όλο τον κόσμο, έγραψαν: «σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη, τη στήριξη, τις προσευχές σας».

Μ' αυτό το χαμόγελο ξεκίνησε το ταξίδι μας.. Με το ίδιο χαμόγελο προσγειωθήκαμε στη Βοστώνη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη, τη στήριξη, τις προσευχές σας.

Gepostet von Για τον Αντώνη με Αγάπη am Mittwoch, 25. September 2019

Ο Αντώνης, αναμένεται να λάβει μια γονιδιακή θεραπεία, η οποία δεν αντιμετωπίζει απλά τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας, αλλά προοδευτικά τη θεραπεύει.
Δίπλα στην οικογένεια βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας, το οποίο θα ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στην υγεία του μικρού.
Ο μικρός Αντώνης μάς έμαθε να χαμογελάμε ακόμα και στα δύσκολα και τώρα είναι η δική του σειρά για να ελπίζει για το καλύτερο. Του το ευχόμαστε!