Αρχική InfoKids Νέα Ο μικρός Αντρέας μάς έχει άμεση ανάγκη: Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο μικρός Αντρέας μάς έχει άμεση ανάγκη: Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο μικρός Αντρέας μάς έχει άμεση ανάγκη: Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Την άμεση βοήθεια όλων χρειάζεται ο 15χρονος Αντρέας από το Αυγόρου, της επαρχίας Αμμοχώστου, για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αντρέας γεννήθηκε με σύνδρομο Down και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πρέπει άμεσα (αρχές Ιουνίου) να μεταφερθεί στο Ισραήλ για μια σοβαρή επέμβαση στην καρδιά του, το κόστος της οποίας είναι δυσβάσταχτο για την οικογένειά του.

Οι γονείς του Ανδρέα εργάζονται περιστασιακά και έχουν άλλες 4 κόρες και δυσκολεύονται πολύ οικονομικά.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την κα. κυρία Μαρία Βασιλείου, μητέρα του Αντρέα, στο 00357-97715019 ή να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της Ελληνικής Τράπεζας (δείτε τα στοιχεία στη φωτογραφία)

Διαφορετικά, διοργανώνονται εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οικογένειας.

Φιλανθρωπική συναυλία «Όλοι μαζί με μια φωνή»

Συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στην ενίσχυση της οικογένειας του 15χρονου Αντρέα διοργανώνεται την Κυριακή 26 Μαΐου από τις 19:00 έως τις 22:00 στο ΚαφεΛίο.

Η είσοδος στον χώρο της συναυλίας. είναι 5€, ενώ στον χώρο θα πωλούνται και φανέλες πάλι στην τιμή των 5€.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην οικογένεια του 15χρονου Αντρέα, ώστε να μπορέσει εκείνος και οι γονείς του να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της παραμονής τους στο Ισραήλ, αλλά και στην κοστοβόρα επέμβαση.

ΚαφεΛίο

Αντρέα Παντελή 1

Λιοπέτρι

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον Αντρέα

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ΑΟ Αυγόρου και Ποδοσφαιριστών Επαρχίας Αμμοχώστου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Μαΐου, στις 19:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Γήπεδο στο Αυγόρου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κυκλοφορήσει έντυπο εισφοράς για την οικονομική στήριξη του μικρού Αντρέα και της οικογένειάς του.

Κοινοτικό Γήπεδο Αυγορού

Χωριό Αυγορού, επαρχία Αμμοχώστου

Η ιστορία του μικρού Αντρέα

Όταν ήταν 8 μηνών βρέφος, ο Ανδρέας είχε μεταβεί για πρώτη φορά στο Ισραήλ, για μία πολύ σοβαρή επέμβαση που αφορούσε καρδιακή δυσμορφία, γνωστή ως "τετραλογία fallot".  

Οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς του Ανδρέα ότι σε 15 χρόνια θα χρειαστεί ακόμη μια επέμβαση για το πρόβλημα στενής πνευμονικής αρτηρίας που αντιμετωπίζει. Τα 15 χρόνια πέρασαν και η οικογένεια χρειάζεται οικονομική στήριξη για να μπορέσουν να μεταβούν στο Ισραήλ για την επέμβαση.  

Σε συνομιλία μας με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, μάθαμε ότι ο 15χρονος Αντρέας "είναι ένα παιδί γεμάτο ζωή, με απίστευτη αντίληψη και θετική ενέργεια". Η ανθρωπιά μας τώρα θα φανεί... Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε.

Χτενίσματα και κουρέματα για τον Αντρέα

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το κομμωτήριο Hair Fashion Margarita θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τα χτενίσματα και τα κουρέματα που θα γίνουν προς ενίσχυση της οικογένειας του Αντρέα.

Hair Fashion Margarita

Ανεξαρτησιας 15
5510 Αυγόρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter