Ο… ντετέκτιβ Πίκατσου έρχεται από σήμερα στους κινηματογράφους! Δείτε το trailer

Οι θαυμαστές των Πόκεμον έχουν ξετρελαθεί με την είδηση, ότι η Warner Bros πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει την πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον… Πίκατσου! Σε λίγες μόνο ημέρες κυκλοφορίας του, το trailer έχει ήδη περισσότερα από 10 εκατομμύρια views, ενώ όλος ο πλανήτης μιλά γι’αυτό. Γιατί;

Τα Πόκεμον (ως τηλεοπτική σειρά και online game) αποτελούν «ιερή» ανάμνηση των παιδικών χρόνων πολλών νέων γονιών, αλλά και πολλών παιδιών, οπότε η ταινία αναμένεται να… σπάσει ταμεία!

Δείτε το trailer:

Πρόκειται για την πρώτη ταινία Πόκεμον με κανονικούς ηθοποιούς, στην οποία ο ντετέκτιβ Πίκατσου μπαίνει στη ζωή ενός αποτυχημένου εκπαιδευτή Πόκεμον, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του. Τόσο ο Πίκατσου όσο και ο εκπαιδευτής σοκάρονται όταν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αφού ο Πίκατσου μιλάει (!) και μάλιστα με τη φωνή του Ryan Reynolds.

Αυτή είναι, επίσης, η πρώτη φορά που βλέπουμε τα Πόκεμον να είναι μαλλιαρά και με σχεδόν ανθρώπινη μορφή, ενώ όλη η ιστορία λαμβάνει χώρα σε έναν τόπο που μοιάζει χρονικά να τοποθετείται στην πραγματικότητα, αλλά σίγουρα διαφέρει ως προς τα χρώματα και το κλίμα.

Η ταινία κυκλοφορεί σήμερα, 16 Μαΐου στα σινεμά της Κύπρου και οι κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να πλημμυρίσουν περισσότερο από 30αρηδες παρά από τα παιδιά τους!