Αρχική InfoSchool Οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία μας στηρίζουν την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017

Οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία μας στηρίζουν την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017

Οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία μας στηρίζουν την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή με τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης στον Οργανισμό ΠΑΦΟΣ 2017 και τους Πρώτους Λειτουργούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Πάφου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι στόχοι του προγράμματος «Σχολεία εν δράσει» που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ΠΑΦΟΣ 2017.

Σχολεία από όλες τις βαθμίδες θα συμμετάσχουν με ποικίλες δραστηριότητές τους στο πρόγραμμα «Σχολεία εν δράσει», μέσα από το οποίο αναμένεται ότι οι μαθητές θα ενταχθούν, μέσα από την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική συμμετοχή, στο μεγάλο αυτό γεγονός της πολιτιστικής πρωτεύουσας.

Ο κ. Υπουργός, αφού εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του ΠΑΦΟΣ 2017 και τα σχολεία για το έργο που επιτελείται, τόνισε ότι το Υπουργείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για την Κύπρο μας και σε απόλυτη συνεργασία με τον Οργανισμό ΠΑΦΟΣ 2017, στηρίζει τις δράσεις του με στόχο τη μέγιστη δυνατή επιτυχία της διοργάνωσης.

Στη συνάντηση προσφέρθηκε στον Υπουργό έργο μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πάφου «Πεύκιος Γεωργιάδης», το οποίο απεικονίζει τον Φάρο της Πάφου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter