Αρχική InfoKids Fun Time Οι γονείς αυτών των παιδιών πρέπει να έχουν μάτια και στην πλάτη: Φωτογραφίες με τα πιο άτακτα μικρά

Οι γονείς αυτών των παιδιών πρέπει να έχουν μάτια και στην πλάτη: Φωτογραφίες με τα πιο άτακτα μικρά

Οι γονείς αυτών των παιδιών πρέπει να έχουν μάτια και στην πλάτη: Φωτογραφίες με τα πιο άτακτα μικρά

Τα παιδιά μπορεί να γίνουν απίστευτα άτακτα από πολύ μικρή ηλικία. Σίγουρα, αν είστε γονείς, θείοι, νονοί ή κηδεμόνες μωρών και μεγαλύτερων παιδιών το γνωρίζετε, γιατί… το έχετε βιώσει.

Υπάρχουν, μάλιστα, περιπτώσεις που σκέφτεστε: «Μα, πώς συνέβη αυτό; Ούτε ένα λεπτό δεν έλειψα!» και όπως αποδεικνύεται καθημερινά από συζητήσεις, αλλά και εμπειρίες γονέων και κηδεμόνων τα πράγματα αργούν πολύ να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι ή και – δεν θέλω να σας τρομάξω με αυτό – δεν βελτιώνονται καθόλου.

Τουλάχιστον, γελάτε πολύ με τα καμώματά τους και γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό. Κι αν δεν το πιστεύετε δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες μικρών και πολύ άτακτων παιδιών…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter