Αρχική InfoKids Υγεία Οι καλύτερες δωρεάν smartphone εφαρμογές του 2016 για το διαβήτη

Οι καλύτερες δωρεάν smartphone εφαρμογές του 2016 για το διαβήτη

Οι καλύτερες δωρεάν smartphone εφαρμογές του 2016 για το διαβήτη

Τα smartphones και τα tablets είναι πλέον στα χέρια όλων και αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο για τη διαχείριση του διαβήτη. Οι εφαρμογές που μπορεί να βρει κανείς για iPhone και Android είναι πολλές. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το 2016, σύμφωνα με τη βαθμολογία των χρηστών, που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον διαβήτη σας.

BG Monitor Diabetes

1

Interface: Κομψό και διακριτικό, το BG Monitor είναι παιχνιδάκι στην πλοήγηση. Χρηστικότητα: Παρακολουθήστε τα πάντα, υπολογίστε την ινσουλίνη που χρειάζεστε, βάλτε υπενθυμίσεις και δημιουργήστε υπολογιστικά φύλλα και γραφήματα για τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε όλες τις καταχωρήσεις σας με tags. Αγαπημένo πράγμα: Υπάρχουν πολλά αγαπημένα πράγματα σε αυτή την εφαρμογή, αλλά ένα από τα καλύτερα είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε φωτογραφικό αρχείο με τα γεύματα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είστε έξω με φίλους και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρόνο για να καταγράψετε το γεύμα σας εκείνη τη στιγμή.

BlueLoop

2

Interface: Φτιαγμένο για τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, το interface είναι απλό και καθοδηγητικό. Χρηστικότητα: Είναι τέλειο για παιδιά με διαβήτη και τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους. Το BlueLoop επιτρέπει σε όλους να συνδεθούν στην εφαρμογή και να μοιραστούν ενημερώσεις για τα γεύματα, την ινσουλίνη και τα επίπεδα σακχάρου. Αγαπημένο πράγμα: Μπορείτε να λάβετε μήνυμα όταν το παιδί σας είναι στο σχολείο και καταχωρεί νέες πληροφορίες.

Carb Counting with Lenny

3

Interface: Απλός και διασκεδαστικός σχεδιασμός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα. Χρηστικότητα: Τα παιδιά με διαβήτη έχουν μια καμπύλη εκμάθησης και το Carb Counting with Lenny είναι ένας τρόπος για να μάθουν πιο γρήγορα. Η εφαρμογή έχει παιχνίδια και διασκεδαστικές εικόνες που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν για τα φαγητά που έχουν υδατάνθρακες και πώς να τους μετράνε. Αγαπημένο πράγμα: Τα παιδιά που έχουν την εφαρμογή μπορούν να παίξουν μεταξύ τους ψηφιακά παιχνίδια.

Diabetes in Check

4

Interface: Απλός σχεδιασμός, μπορείτε να κινηθείτε εύκολα με τα tabs που υπάρχουν στο πάνω μέρος. Χρηστικότητα: Η εφαρμογή έχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ημερολόγιο, σχεδιασμό γευμάτων, συνταγές και διατροφικό οδηγό. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη φαρμακευτική σας αγωγή και να χρησιμοποιήσετε τους πίνακες μηνυμάτων. Αγαπημένο πράγμα: Σκανάρει τα barcodes στις συσκευασίες των προϊόντων και μπορείτε να έχετε διατροφικές πληροφορίες στο λεπτό.

Diabetic Connect

5

Interface: Ένας σχεδιασμός στα πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να μάθετε εύκολα. Χρηστικότητα: Καταγράψτε το σάκχαρό σας και συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους που έχουν διαβήτη. Ακολουθείτε blogs, συμμετέχετε σε συζητήσεις και κάνετε φίλους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Αγαπημένο πράγμα: Η δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις στη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για τον διαβήτη.

Glucose Buddy

6

Interface: Τα εικονίδια σε έναν απλά σχεδιασμένο πίνακα κάνουν την περιήγηση εύκολη. Χρηστικότητα: Καταγράψτε τα γεύματα, τις δόσεις ινσουλίνης, τις μετρήσεις σακχάρου και άλλα πολλά. Μπορείτε να εξάγετε διαγράμματα του σακχάρου σας και να συνδεθείτε με άλλους χρήστε σε ένα forum. Αγαπημένο πράγμα: Αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε να μετρήσετε το σάκχαρό σας, μπορείτε να βάλετε υπενθυμίσεις μέσα στη μέρα.

mySugr Diabetes Logbook

7

Interface: Εύκολο και διασκεδαστικό, με φωτεινά χρώματα. Χρηστικότητα: Καταγράψτε όλα όσα θέλετε και συγκεντρώστε στο ίδιο μέρος – από τα γεύματα μέχρι τη διάθεσή σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μηνιαίες αναφορές και να τις μοιραστείτε με τον γιατρό σας. Αγαπημένο πράγμα: Όσο εισάγετε τις μετρήσεις σας κατά τη διάρκεια του μήνα, η εφαρμογή μπορεί να εκτιμήσει ποια θα είναι η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης σας. Έτσι μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη επίσκεψη στον γιατρό.

OnTrack Diabetes

8

Interface: Πολύ απλός σχεδιασμός που δεν χρειάζεται χρόνος για τον μάθετε. Χρηστικότητα: Η καταγραφή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το OnTrack Diabetes είναι σχεδιασμένο για να καταγράφει τα σάκχαρα, τα γεύματα, την γλυκοζυλιωμένη και πολλά άλλα. Έπειτα υπολογίζει τους μέσους όρους και κρατάει ιστορικό ώστε να μπορείτε να δείξετε στον γιατρό σας πως τα πάτε. Αγαπημένο πράγμα: Η δυνατότητα να βγάζει αυτόματα γραφήματα που δείχνουν την πορεία του σακχάρου μέσα στο χρόνο.

Weight Loss Coach by Fooducate

9

Interface: Όλα όσα χρειάζεστε για να χάσετε βάρος με εύκολη περιήγηση. Χρηστικότητα: Είναι μια εφαρμογή που βοηθάει στην απώλεια βάρους – ιδανική για ανθρώπους με διαβήτη που προσπαθούν να χάσουν μερικά κιλά. Μπορείτε να καταγράψετε τι τρώτε, να πάρετε άμεσο feedback για το πώς τα πάτε και να μάθετε πολλά για το πώς η διατροφή επηρεάζει τη συνολική υγεία. Αγαπημένο πράγμα: Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εφαρμογή, εισάγοντας τους προσωπικούς διατροφικούς σας περιορισμούς, την κατάσταση της υγείας σας και τις αλλεργίες που μπορεί να έχετε.

GlykouliGr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.