Αρχική InfoSchool Οι κατάλογοι των εγκεκριμένων Ιδιωτικών Σχολείων Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης/Ανώτατης Εκπαίδευσης

Οι κατάλογοι των εγκεκριμένων Ιδιωτικών Σχολείων Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης/Ανώτατης Εκπαίδευσης

Οι κατάλογοι των εγκεκριμένων Ιδιωτικών Σχολείων Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης/Ανώτατης Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού πληροφορεί τους γονείς και κηδεμόνες ότι οι κατάλογοι με τα εγκεκριμένα Ιδιωτικά Σχολεία Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης-Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: www.moec.gov.cy. Αφού επισκεφθεί κάποιος την αρχική σελίδα, θα πρέπει να επιλέξει τους συνδέσμους «Εκπαιδευτικό σύστημα» – «Ιδιωτική εκπαίδευση» – «Κατάλογοι Σχολείων».

Στην πιο πάνω ιστοσελίδα μπορεί να μελετηθεί και η σχετική νομοθεσία που διέπει τα Ιδιωτικά Σχολεία, με τίτλο «Οι περί Ιδιωτικών Σχολείων και Φροντιστηρίων Νόμοι του 1971 έως 2012». Προτρέπονται οι γονείς και κηδεμόνες να ενημερώνονται από τους πιο πάνω καταλόγους, προτού προβούν στην εγγραφή των παιδιών τους σε ιδιωτικά σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.