Αρχική Εκδηλώσεις Οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσιάζουν τη παράσταση «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» στο Θέατρο Διόνυσος (18/6)

Οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσιάζουν τη παράσταση «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» στο Θέατρο Διόνυσος (18/6)

Οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσιάζουν τη παράσταση «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» στο Θέατρο Διόνυσος (18/6)

Το «Παιδικό Τμήμα» του Θεατρικού Εργαστηρίου του Θέατρου «Διόνυσος» παρουσιάζει το έργο «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Άντζελας Ριζάκη, την Κυριακή 18 Ιουνίου  στις 12:00μ, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου.

Πρόκειται για ένα έργο όπου αναδεικνύει την συναισθηματική αξία του παιχνιδιού που έχει για το κάθε παιδί ξεχωριστά, χωρίς αυτό όμως να αγγίζει τα όρια της σπατάλης και της ασέβειας προς το ίδιο το παιχνίδι. Σημασία εδώ δεν έχουν τα πολλά… αλλά τα «λίγα»… τα οποία αξίζουν πολλά. Τελικά τι είναι το παιχνίδι για εμάς; Η απάντηση… στο έργο μας!

Η υπόθεση της παράστασης:
Τι μπορεί να συμβεί στο μικρό κατάστημα παιχνιδιών του Κύρ Σπύρου, όπου τόσα χρόνια μάζευε παιχνίδια από τα σκουπίδια και τα επιδιόρθωνε, όταν ακριβώς δίπλα του ανοίγει ένα μεγάλο πολυκατάστημα παιχνιδιών … πολυτελείας του κυρ Παύλου και οι άνθρωποι σαφώς έδειξαν την προτίμησή τους. Και φυσικά να κλείσει! Αυτή είναι η απόφαση του κυρ Σπύρου. Να κατεβάσει τα ρολά!! Πού να ήξερε όμως ότι τα παιχνίδια που τόσο καιρό φρόντιζε, απέκτησαν ψυχή και λαλιά και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον κυρ Σπύρο με το δικό τους τρόπο; Τι συμβαίνει όμως όταν στην προσπάθειά τους, περιπλέκουν την κατάσταση και βάζουν άθελα τους τον κυρ Σπύρο φυλακή; Και τι συμβαίνει στο κατάστημα πολυτελείας του κυρ Παύλου; Για όλες τις εξελίξεις μας κρατάει ενήμερους η φοβερή και τρομερή Δημοσιογράφος της πόλης.

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Άντζελα Ριζάκη

Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης: Νικολίνα Λαγούδη (Παιδί, Παιχνίδι-Μπαλαρίνα), Μαρία-Τερέζα Θεοδώρου (Μητέρα, Κούκλα), Νικόλας Χρήστου (Παιδί, Κυρ-Σπύρος, Αστυνομικός), Αγγελική Αβραάμ (Μητέρα, Κούκλα Γάτα), Μαρίζα Πασπαλή (Παιδί, Παιχνίδι), Χάρις Σαββίδου (Μητέρα, Παιχνίδι), Ζωή Νικολάου (Δημοσιογράφος, Καθαρίστρια), Άντρος Θεοφανίδης (Κυρ-Παύλος), Όλια Νησιώτου (Παιχνίδι), Νάταλη Κακκουλή (Μαριονέτα), Μαργαρίτα Χαραλάμπους (Παιχνίδι – Μάγισσα)

Πότε: Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 12:00μ.μ.

Κρατήσεις: 22818999 & 99621845

Είσοδος ελεύθερη

Θέατρο Διόνυσος

Διαγόρου 29, Λευκωσία

22-818999, 99-621845


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter