Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Οι πιο γλυκές γιαγιάδες του κόσμου αποδεικνύουν γιατί είναι τόσο σπουδαίο να έχεις αδελφή!

Οι πιο γλυκές γιαγιάδες του κόσμου αποδεικνύουν γιατί είναι τόσο σπουδαίο να έχεις αδελφή!

Οι πιο γλυκές γιαγιάδες του κόσμου αποδεικνύουν γιατί είναι τόσο σπουδαίο να έχεις αδελφή!

Θέλετε να δείτε τι σημαίνει αγάπη ανάμεσα σε αδελφές; Το παρακάτω βίντεο το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 5 εκατομμύρια άνθρωποι το τελευταίο 24ωρο και ο λόγος είναι απλός: Αποδεικνύει με τον πιο τρυφερό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε, ότι ο δεσμός ανάμεσα στις αδελφές είναι από αυτούς που δυναμώνουν σε βάθος χρόνου.

«Η 97χρονη γιαγιά μου δέχεται όλη την αγάπη των αδελφών τους, όλες στα 90 τους», γράφει σχετικά με το παρακάτω βίντεο, η εγγονή της γυναίκας που το τράβηξε. Η 97χρονη, η οποία ζει σε γηροκομείο, ζήτησε από το προσωπικό να της φτιάξει λίγο τα μαλλιά. Τότε, οι αδελφές της επενέβηκαν και της τα έφτιαξαν εκείνες, οι οποίες ξέρουν καλύτερα από όλους πώς ακριβώς τα θέλει.

Δείτε το βίντεο:

Η εγγονή της 97χρονης γράφει ακόμα: «Υπόσχομαι πως όταν οι αδελφές μου γεράσουν, θα χτενίζω τα μαλλιά τους και θα φροντίζω να δείχνουν πάντα όμορφες, όσο μεγάλες κι αν είναι!»

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter