Αρχική InfoKids Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Οι πιο μοναδικές στιγμές μας μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Οι πιο μοναδικές στιγμές μας μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Οι πιο μοναδικές στιγμές μας μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Με αφορμή το γάμο σου, τη βάπτιση του παιδιού σου ή ένα πάρτι μπορείς να ζητήσεις από τους καλεσμένους σου αντί για δώρο, να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid. Με κάθε δωρεά, η ActionAid στηρίζει παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν μεγάλη ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολύ φτωχές χώρες του κόσμου. Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική!

"Επιστρέφοντας από ένα συγκλονιστικό εθελοντικό ταξίδι στη Σιέρρα Λεόνε με την ActionΑid, ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι, οτιδήποτε για τα παιδιά εκεί, που όχι απλά στερούνται βασικά πράγματα αλλά δίνουν καθημερινά αγώνα επιβίωσης. Παιδιά-ήρωες που χρειάζονται τη βοήθειά μας"

Η Βάσω Παπαδάκη, Ανάδοχος Παιδιού και εθελόντρια, με αφορμή τη βάπτιση του παιδιού της, ζήτησε από τους καλεσμένους, αντί δώρου, να υποστηρίξουν την ActionAid.

Ζήτα από την ActionAid να σου στείλει τα ενημερωτικά καρτελάκια δωρεάς για να τα συμπεριλάβεις στην πρόσκληση, καθώς και την κάλπη στην οποία θα συλλέξεις τα φακελάκια της δωρεάς την ημέρα του γάμου, της βάπτισης ή του πάρτι.

Εναλλακτικά, για το γάμο ή τη βάπτιση, μπορείς αν κάνεις εσύ μια δωρεά προσφέροντας το ποσό που θα έδινες για τις μπομπονιέρες και να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για την πρωτοβουλία σου με τα καρτελάκια που θα σου στείλει για εκτύπωση η ActionAid.

Η βάπτιση του παιδιού σας μπορεί να είναι η αρχή για να αλλάξουν οι ζωές παιδιών μακριά ή λίγο πιο κοντά μας!

Έχετε δύο επιλογές:

Αντί μπομπονιέρας

Μπορείτε αντί για μπομπονιέρες να δωρίσετε ένα ποσό στην ActionAid και να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για την πρωτοβουλία σας εκτυπώνοντας την  κάρτα που θα σας στείλουμε με ενημερωτικό κείμενο. Δείτε το σχέδιο της κάρτας εδώ.

Αντί δώρου βάπτισης

Ζητήστε από τους καλεσμένους να κάνουν μία δωρεά στην ActionAid, αντί να σας φέρουν ένα δώρο. Μαζί με την πρόσκληση της βάπτισης μπορείτε να στείλετε και το καρτελάκι της δωρεάς έτσι ώστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για την πρωτοβουλία σας. Εμείς θα σας στείλουμε τα καρτελάκια καθώς και ένα κουτί/ κάλπη, στο οποίο θα συγκεντρώσετε τις δωρεές την ημέρα της βάπτισης.

Για να λάβετε το κουτί και τα καρτελάκια της δωρεάς ή να σας στείλουμε το αρχείο της κάρτας για την ενέργεια «Αντί μπομπονιέρας», συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να διοργανώσετε μια crowdfunding καμπάνια για τη βάπτιση του παιδιού σας και να καλέσετε τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν.

Δες εδώ πώς μπορείς κι εσύ να αλλάξεις ζωές με μια τόσο απλή κίνηση: http://www.actionaid.gr/gamos-vaptisi-party


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter