Οι ρόλοι των φύλων και τα στερεότυπα στην οικογένεια: Ένα χρήσιμο, βιωματικό εργαστήρι για νέους και νέες

Βιωματικό εργαστήρι για νέους και νέες διοργανώνει το Κέντρο Ισότητας και Ιστορίας του Φύλου, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού. Το θέμα του αφορά στην οικογένεια, τους ρόλους των φύλων και τα στερεότυπα μέσα σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Ισότητας & Ιστορίας του Φύλου – Center for Gender Equality & History (ΚΙΙΦ) www.kiif.com.cy σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού – ΚΣΟΠ / Cyprus FPA www.familyplanning.org.cy, προσκαλούν τις νέες και τους νέους στο δεύτερο εργαστήριο με τίτλο:

«Ισότητα στην Οικογένεια: Ρόλοι και Στερεότυπα των Φύλων»

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του ευρωπαϊκού χρηματοδοτούμενου προγράμματος Erasmus+ (Βασική Δράση 3 – Διαρθρωμένος Διάλογος) με τίτλο: «Νέες και Νέοι για την Ισότητα των Φύλων στην Οικογένεια. Η σημασία του κράτους και των κοινωνικών θεσμών».

Συνολικά το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει ημερίδα, βιωματικά εργαστήρια, συνέδριο, συναντήσεις με φορείς και διαμόρφωση εκστρατείας.

Στόχος του προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των νέων με σημαντικά ζητήματα γύρω από την ισότητα των φύλων στην οικογένεια, η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, καθώς και ο διάλογος των νέων με σχετικούς φορείς.

Δικαίωμα συμμετοχής στο βιωματικό εργαστήριο έχουν νέες και νέοι μέχρι τριάντα ετών.

Δηλώσετε Συμμετοχή στο ακόλουθο link: https://bit.ly/2KvxvZe

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus+ θα λάβουν πιστοποιητικό Youth Pass.

Η γλώσσα του εργαστηρίου θα είναι η Ελληνική και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Βιωματικό Εργαστήριο

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 9:00 – 16:00

ngo support center

Εζεκία Παπαϊωάννου 27, Λευκωσία