Αρχική InfoKids Fun Time Οι θαυμαστές της ταινίας Coco ζουν απίθανες στιγμές στη Disneyland (εικόνες και video)

Οι θαυμαστές της ταινίας Coco ζουν απίθανες στιγμές στη Disneyland (εικόνες και video)

Οι θαυμαστές της ταινίας Coco ζουν απίθανες στιγμές στη Disneyland (εικόνες και video)

Αφού για τους περισσότερους από εμάς η Disneyland της California «πέφτει» λίγο μακριά, για να την επισκεφθούμε άμεσα, ας δούμε τουλάχιστον μέσω social media τι ωραία πράγματα γίνονται αυτές τις μέρες στο πιο απίθανο παιδικό πάρκο.

Η μαγεία και η ομορφιά της ταινίας Coco, λοιπόν, ξετυλίγεται στους δρόμους της Disneyland, με γιορτές που θυμίζουν την Dia de los Muertos και θα διαρκέσουν για δύο μήνες.

Στο πλαίσιο αυτών των γιορτών, ο επισκέπτης συναντά μουσικούς μαριάτσι να τραγουδούν σε διάφορα σημεία του πάρκου, διαδραστικές εμπειρίες με facepainting και χορευτικά, νόστιμα μεξικάνικα κεράσματα, τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, τον μικρό Miguel, να τραγουδά “Remember me” και έναν αφηγητή με μαριονέτες να περιγράφει την ταινία. Υπάρχει ακόμα μία έκθεση, για να ξαναγνωρίσουν οι επισκέπτες όλους τους χαρακτήρες, ένα δωμάτιο ψυχαγωγίας, όπου μπορούν να φωτογραφηθούν στο δέντρο της ζωής, αλλά και ένα απίθανο μεξικάνικο μενού στο εστιατόριο Paradise Garden Grill.

Πάρτε μία γεύση από όσα γίνονται αυτές τις μέρες στη Disneyland:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter