Αρχική InfoMommy Νέα «ΟΙΚΑΔΕ» : Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σύστημα εγγραφής Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στο εξωτερικό

«ΟΙΚΑΔΕ» : Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σύστημα εγγραφής Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στο εξωτερικό

«ΟΙΚΑΔΕ» : Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σύστημα εγγραφής Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στο εξωτερικό

To Υπουργείο Εξωτερικών πληροφορεί ότι έχει δημοσιοποιηθεί ο ιστότοπος με την ονομασία «ΟΙΚΑΔΕ» για εγγραφή Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στο εξωτερικό. Είναι διαθέσιμος για το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oikade.gov.cy με δυνατότητα πρόσβασης από Η/Υ και «έξυπνες» συσκευές/κινητά.

Ο ιστότοπος «ΟΙΚΑΔΕ» εντάχθηκε στους σχεδιασμούς του Τμήματος Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών ως ένας επιπλέον μηχανισμός καταγραφής των Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Εντάσσεται επίσης και στο Κοινό Πλαίσιο Ετοιμότητας σε Περιπτώσεις Κρίσεων της ΕΕ (Joint EU Crisis Preparedness Framework).

Το «ΟΙΚΑΔΕ» αποτελεί στην ουσία ένα σύστημα εθελοντικής εγγραφής στοιχείων Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται για οποιονδήποτε λόγο στο εξωτερικό και ένα επιπλέον «εργαλείο» προς υποβοήθηση του έργου του Υπουργείου Εξωτερικών όσον αφορά τον εντοπισμό, επικοινωνία και τυχόν παροχή βοήθειας προξενικής φύσεως σε Κύπριους πολίτες, ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται σε χώρες υψηλού κινδύνου ή κρίσης ένεκα ανθρωπογενών ή/και φυσικών καταστροφών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter