Αρχική InfoMommy Famous Parents Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την 5η εγκυμοσύνη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την 5η εγκυμοσύνη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την 5η εγκυμοσύνη!

Στα τέλη Απριλίου έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν το πέμπτο παιδί τους, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να προβεί σε σχετικές δηλώσεις.

Μετά τη δημόσια εμφάνιση της πρώην Σταρ Ελλάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου φρόντισε να κρύψει την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στην παραλία μαζί με τα παιδιά της, με εμφάνιση που επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός!

«Εγώ δεν θέλω άλλο παιδί, αλλά η γυναίκα μου που είναι Πόντια θέλει και πέμπτο!», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι η οικογένεια Σπανούλη έχει ήδη 4 παιδιά, τρία αγόρια (τον 7χρονο Θανάση, τον 4χρονο Βασίλη, τον 3χρονο Δημήτρη) και ένα κορίτσι (τη 2χρονη Αιμιλία).

Με το καλό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter