Αρχική InfoMommy Υγεία Ομάδα συμβουλευτικής αγωγής ψυχικής υγείας από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Ομάδα συμβουλευτικής αγωγής ψυχικής υγείας από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Ομάδα συμβουλευτικής αγωγής ψυχικής υγείας από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικό Κέντρο» και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας,  ανακοινώνουν την λειτουργία ομάδας: «Συμβουλευτική αγωγή ψυχικής υγείας», που θα συντονίζει κοινοτικός νοσηλευτής ψυχικής υγείας.

Οι συναντήσεις της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, 17:30-19:00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, Αγίου Ανδρέα 7, 1040, Λευκωσία, όπου στεγάζεται το Συμβουλευτικό Κέντρο (Συ.Κε.) του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Η ομάδα θα απευθύνεται σε άτομα με ψυχικές διαταραχές με καλή  λειτουργικότητα, όσον αφορά στις προσωπικές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Στόχος, τόσο των μελών όσο και του συντονιστή θα είναι η ενίσχυση της καλής ψυχικής υγείας, η εκπαίδευση μέσω συμπεριφορικών τεχνικών για την αντιμετώπιση στρεσσογόνων καταστάσεων και η ενδυνάμωση στη διαχείριση θεμάτων που επιβαρύνουν τη ψυχική υγεία, βασισμένες στο «εδώ και τώρα». Επίσης, τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα συναισθήματα τους και τις στρατηγικές που έχουν αναπτύξει προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις διάφορες καταστάσεις σχετικές με την ψυχική τους υγεία.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν σε σύντομη προσωπική συνάντηση για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ομοιογένειας της ομάδας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ομάδα «Συμβουλευτικής αγωγής ψυχικής υγείας» μπορούν να επικοινωνήσουν στο 22797870 ή polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.