Αρχική InfoKids Νέα Ονειρεύεσαι καλοκαιρινές διακοπές σε σκάφος αλλά δεν σου… περισσεύουν; Υπάρχει λύση!

Ονειρεύεσαι καλοκαιρινές διακοπές σε σκάφος αλλά δεν σου… περισσεύουν; Υπάρχει λύση!

Ονειρεύεσαι καλοκαιρινές διακοπές σε σκάφος αλλά δεν σου… περισσεύουν; Υπάρχει λύση!

Ποιος δεν ονειρεύεται διακοπές με φουσκωτό σκάφος, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά και τις πιο δυσπρόσιτες παραλίες της χώρας μας; Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε μια τέτοια πολυτέλεια.

‘Η τουλάχιστον δεν είχαμε μέχρι σήμερα, αφού μόλις κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό φουσκωτό… φουσκωτό, το οποίο χωρά με άνεση την οικογένειά μας (ή και περισσότερους), ενώ ανοίγει και στο κέντρο για να μπορούμε αν θέλουμε να βουτάμε τα πόδια μας στο νερό!

Σύμφωνα με την περιγραφή του: Είτε το θέλετε για ‘βόλτα’ είτε απλά για να χαλαρώσετε, το υπερμέγεθες αυτό φουσκωτό είναι τέλειο για εσάς! Είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να χωρά όλη σας την οικογένεια και να απολαμβάνετε τον ήλιο παρέα, ενώ γύρω-γύρω έχει χερούλια για να μπορείτε να βουτάτε από αυτό στη θάλασσα και να σκαρφαλώνετε ξανά εύκολα. Επιπλέον, διαθέτει 8 θήκες για ποτήρια και ενσωματωμένο ψυγείο. Έχει και επιπλέον φουσκωτά καθίσματα, για ακόμα περισσότερα άτομα.

Θα το βρείτε εδώ, στην σχετικά τσουχτερή τιμή των 338 δολαρίων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter