«Ορειβατώ και αθλούμαι για καλό σκοπό»: Το Παλαιοχώρι αγωνίζεται για 2 αδέρφια που έχουν ανάγκη

Όταν οι άνθρωποι θέλουμε, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Όταν, μάλιστα, αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προσφοράς και πραγματοποιείται από άτομα που λειτουργούν σαν ομάδα τότε κάνουμε θαύματα.

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, λοιπόν, με τίτλο «Ορειβατώ και αθλούμαι για καλό σκοπό», διοργανώνουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου τα οργανωμένα σύνολα Παλαιχωρίου.

Η εκδήλωση γίνεται με στόχο την στήριξη οικογένειας, της οποίας τα δυο παιδιά βρίσκονται στο εξωτερικό για πολύμηνη θεραπεία. Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα δοθούν για τον σκοπό αυτό.

Οι διοργανωτές προσκαλούν στο Παλαιχώρι, όσους ενδιαφέρονται, επισημαίνοντας ότι πέρα από τον καλό σκοπό για τον οποίο γίνεται η εκδήλωση, είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να ευχάριστο διάλειμμα,  από την καθημερινότητα, καθώς το φθινόπωρο έχει ήδη στήσει ένα μοναδικό σκηνικό στην περιοχή.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πεζοπορία και ξενάγηση στα μονοπάτια της φύσης, στην περιοχή των βουνών της Παπούτσας, ενώ μετά το πέρας της θα ακολουθήσει εκδήλωση στον χώρο του σχολείου.

Στις 08:30 θα αρχίσει η συγκέντρωση των ενδιαφερομένων στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιχωρίου και η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00. Έχουν γίνει διευθετήσεις για μεταφορά στο βουνό με λεωφορεία.

Το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε στα 5€, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στον αριθμό: 99 515 973