Αρχική Εκδηλώσεις "Όταν παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση!": Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια του Μουσείου Τεχνών Ζαμπέλα (από 11/1)

"Όταν παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση!": Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια του Μουσείου Τεχνών Ζαμπέλα (από 11/1)

"Όταν παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση!": Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια του Μουσείου Τεχνών Ζαμπέλα (από 11/1)

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς παρουσιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα"Όταν παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση!" που θα λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, μέσω του οποίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Κύπριους αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες μέσω της δουλειάς τους που θα παρουσιάζεται ανά περιοδική έκθεση.

Θα δίνεται ξεχωριστή σημασία στις πολύμορφες τεχνοτροπίες του κάθε καλλιτέχνη και τεχνικές δημιουργίας του κάθε καλλιτέχνη, καθώς τα παιδιά με τη συνοδεία του μουσειοπαιδαγωγού θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν χρώματα και να παρατηρήσουν εικαστικά εργαλεία για να κατανοήσουν τις διαδικασίες δημιουργίας του κάθε έργου. Με ένα διασκεδαστικό φύλλο εργασίας, τα παιδιά αρχίζουν από τα βασικά όπως θα ήταν η αναγνώριση των στοιχείων που αναγράφονται στην πινακίδα – όνομα καλλιτέχνη, χρονολογία δημιουργίας, υλικό δημιουργίας – μέχρι την καλλιέργεια κριτικής σκέψης ως προς το περιεχόμενο αλλά και την καλλιτεχνική απόδοση.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση της τοπικής πολιτιστικής κουλτούρας μέσω της επιμόρφωσης των μελλοντικών επισκεπτών όλων των μουσείων όπως και η σημασία των περιοδικών εκθέσεων που η καθεμιά ξεχωριστά έχει να μας χαρίσει μια περιπέτεια. Βρείτε τις ακόλουθες ημερομηνίες για την πρώτη περιοδική έκθεση του 2017, Πρώτη Γενιά Κυπρίων Καλλιτεχνών της Ακαδημίας Κάλων Τεχνών Σούρικωφ Μόσχας, η οποία αποτελεί μια συλλογική παρουσίαση σπουδαίων Κυπρίων ζωγράφων.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 | 16:45-18:00 (5-8 χρονών)
-
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 | 16:45-18:00 (9-12 χρονών)
-
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 | 16:45-18:00 (5-8 χρονών)

Συμμετοχή: €8

12 θέσεις διαθέσιμες για κάθε πρόγραμμα.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων.

Για πληροφορίες & εγγραφή  info@zampelasart.com.cy / 22 - 456098
Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ 27
Καϊμακλί
Λευκωσία, Λευκωσία 1020, Κύπρος
22456099


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.