Αρχική Εκδηλώσεις Όταν τα παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση! (8 & 15 Φεβρουαρίου)

Όταν τα παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση! (8 & 15 Φεβρουαρίου)

Όταν τα παιδιά επισκέπτονται μια έκθεση! (8 & 15 Φεβρουαρίου)

Όπως θα εφαρμόζεται για κάθε περιοδική έκθεση που θα λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Κύπριους αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες μέσω της δουλειάς τους που θα παρουσιάζεται.

Θα δίνεται ξεχωριστή σημασία στις πολύμορφες τεχνοτροπίες και τεχνικές του κάθε καλλιτέχνη, καθώς τα παιδιά με τη συνοδεία του μουσειοπαιδαγωγού θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν χρώματα και να παρατηρήσουν εικαστικά εργαλεία για να κατανοήσουν τις διαδικασίες δημιουργίας του κάθε έργου. Με ένα διασκεδαστικό φύλλο εργασίας, τα παιδιά αρχίζουν από τα βασικά όπως θα ήταν η αναγνώριση των στοιχείων που αναγράφονται στην πινακίδα όνομα καλλιτέχνη, χρονολογία δημιουργίας, υλικό δημιουργίας μέχρι την καλλιέργεια κριτικής σκέψης ως προς το περιεχόμενο αλλά και την καλλιτεχνική απόδοση.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί έμφαση στις περιοδικές εκθέσεις, που η καθεμιά ξεχωριστά έχει να μας χαρίσει μια περιπέτεια.

Βρείτε τις ακόλουθες ημερομηνίες για την έκθεση, Ο Zωγραφικός Xώρος στο έργο του Νίκου Παπαλουκά.

Συμμετοχή: €8 (12 θέσεις διαθέσιμες)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 χρονών
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου | 16:45-18:00
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου | 16:45-18:00

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων.
Για πληροφορίες & εγγραφή | info@zampelasart.com.cy / 22 - 456098


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.