«Ούρλιαζα και φώναζα. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί τόσο στη ζωή μου»: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας

Ανατριχιαστικά ήταν τα όσα ακούστηκαν στο δικαστηριο από τη 19χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε το καλοκαίρι καταγγείλει ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς.

Ως γνωστόν, για την υπόθεση κατηγορείται η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία το καλοκαίρι είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της από νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, αλλά στη συνέχεια με θεληματική της κατάθεση απέσυρε την καταγγελία αναφέροντας πως είχε σκαρφιστεί τα περί βιασμού για να τιμωρήσει τους νεαρούς που την μαγνητοσκοπούσαν παρά τη θέλησή της. Κατόπιν τούτου, η 19χρονη κατηγορήθηκε για δημόσια βλάβη, αδίκημα το οποίο επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και ενός έτους.

Λίγο αργότερα η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι υποχρεώθηκε να αποσύρει την πρώτη της καταγγελία. Το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της, αν και η ίδια σήμερα δεν άλλαξε την εν λόγω κατάθεσή της.

Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο πολύ στη ζωή μου. Ούρλιαζα και φώναζα σε υστερία. Ήμουν τόσο φοβισμένη που λιποθύμησα δυο φορές» είπε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο το πρωί της Τρίτης (03/12).

Η 19χρονη κοπέλα και η μητέρα της έξω από το δικαστήριο

Είπε ακόμη ότι συνήψε δεσμό με 21χρονο τουρίστα από το Ισραήλ που ονομαζόταν Σαμ.

Μιλώντας με σταθερή φωνή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της αγγλικής εφημερίδας Daily Mail, επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο νεαρός τις πρωινές ώρες της 17ης Ιουλίου, όπου είχαν ερωτική επαφή.

Όπως ισχυρίστηκε, οι φίλοι του 21χρονου εισέβαλαν στο δωμάτιο και τους φώναξε «όχι».

«Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό και τους είπα όλους να φύγουν» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Έφυγαν για λίγα δευτερόλεπτα και ο Σαμ μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έβαλε τα γόνατά του στους ώμους μου. Φώναζαν όλοι τους στα εβραϊκά και οι φίλοι του ήρθαν μέσα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μου κρατούσε το κεφάλι Οι φίλοι του έρχονταν μέσα. Φώναζαν όλοι τους και γιουχάιζαν. Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου και να κουνήσω τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόσοι απ΄ αυτούς με βίασαν. Υπήρχε πολλή αναταραχή και τσακωμοί».

Η κοπέλα με την μητέρα της

Υποστήριξε ότι όταν ο Σαμ προσπάθησε να πάρει ένα προφυλακτικό κατάφερε να απελευθερωθεί: «Ξέφυγα και φόρεσα το σορτσάκι μου. Υπήρχαν πολλές φωνές. Έτρεξα μακριά και έτρεχαν γύρω μου».

Ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από τις σκάλες και δυο από τους νεαρούς προσπάθησαν να την εμποδίσουν, ωστόσο σταμάτησαν όταν ένας φίλος της επενέβη.

Είπε ακόμη ότι ο Σαμ την πλησίασε και απολογήθηκε, ενώ προσπάθησε να την αγκαλιάσει.

«Ακόμα ούρλιαζα και φώναζα. Ήμουν σε υστερία. Δεν έχω ποτέ φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου», είπε.

Μετά που μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του ξενοδοχείου, βάσει των περιγραφών της, ήταν σε τέτοια κατάσταση σοκ που δεν μπορούσε να σταθεί.

«Έπεσα πάνω στην τουαλέτα και επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να με εξετάσουν, κάλεσαν την Αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως όταν κατέφθασε η Αστυνομία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που κλειδώθηκε στην τουαλέτα.

«Καθώς έφευγα, ήμουν τόσο φοβισμένη, που λιποθύμησα δυο φορές».