Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3, αλλά 21 παιδιά έχει αυτή η μαμά και περιμένει το 22ο! (φωτογραφίες – video)

Είναι η μεγαλύτερη οικογένεια στη Βρετανία και σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή τους, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Οι Radfords, αν και είχαν δηλώσει πριν περίπου έναν χρόνο ότι δεν θα κάνουν άλλα παιδιά, λίγες ώρες πριν ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν το 22ο παιδί τους.

«Λοιπόν παιδιά, θα κάνουμε μωρό. Είμαι 15 εβδομάδων έγκυος και σύντομα θα ξέρουμε το φύλο του μωρού Αναρωτιέμαι αν θα είναι 11 από κάθε φύλο, νιώθω πως θα είναι αγόρι», είπε η ευτυχισμένη μαμά που περιμένει το μωράκι της τον ερχόμενο Απρίλιο, στην ανακοίνωσή της στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Η 44χρονη και ο 48χρονος σύζυγός της, έχουν ήδη 20 παιδιά: τον 30χρονο Κρις, την 25χρονη Σόφι, την 23χρονη Κλόε, τον 22χρονο Τζακ, τον 20χρονο Ντάνιελ, τον 18χρονο Λουκ, τη 17χρονη Μίλι, τη 16χρονη Κέιτι, τον 15χρονο Τζέιμς, τη 14χρονη Ελι, τη 13χρονη Ειμι, τον 12χρονο Τζος, τον 11χρονο Μαξ, την 9χρονη Τίλι, τον 7χρονο Οσκαρ, τον 6χρονο Κάσπερ, την 3χρονη Χάιλι, τη 2χρονη Φίμπι, τον Αρτσι που είναι 18 μηνών και την Μπόνι Ρέι που είναι 11 μηνών.

Πώς τα βγάζουν πέρα;

Η ιστορία της οικογένειάς τους είχε απασχολήσει αρκετά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη οικογένεια στην Βρετανία.

Η 44χρονη, σήμερα, Sue Radford που είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Noel απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών και ζει στο Lancashire της Βρετανίας με την τεράστια οικογένεια της, σε ένα σπίτι 10 δωματίων το οποίο αγόρασαν το 2004 έναντι 240.000 λιρών.

Η πολυμελής βρετανική οικογένεια, που λαμβάνει μόνο ένα επίδομα παιδιών 170 λιρών την εβδομάδα, στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στο αρτοποιείο του πατέρα για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Η οικογένεια ξοδεύει 350 λίρες την εβδομάδα για φαγητό και περνάει τρεις ώρες κάθε βράδυ καθαρίζοντας και τακτοποιώντας το σπίτι. Σε περίπτωση δε που οι γονείς αποφασίσουν να βγάλουν έξω τα παιδιά τους για φαγητό χρειάζονται περίπου 150 λίρες ενώ το να πάνε διακοπές σημαίνει τουλάχιστον επτά μεγάλες βαλίτσες. Όσο για τα πλυντήρια, είναι ασταμάτητα με 18 κιλά ρούχων να πλένονται καθημερινά μες στην εβδομάδα.

Όσο για το πόσο εύκολο είναι να προσέχει τόσα παιδιά, η Sue Radford λέει: «Είναι πολύ δύσκολο να τα παρακολουθείς όλα. Έχεις μάτια και στην πλάτη για να βεβαιωθείς πως δεν έχασες κάποιο παιδί. Τα μεγαλύτερα είναι συνήθως πολύ καλά στο να βοηθούν με τα μικρότερα, μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κανένα οπότε νομίζω τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Δεν ξεμακραίνουν, είναι καλά παιδιά».

Δείτε το video με την ανακοίνωσή τους