Αρχική InfoKids Νέα Πάφος: 16χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία

Πάφος: 16χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία

Πάφος: 16χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία

Ένας 16χρονος λουόμενος έχασε τις αισθήσεις του χθες σε γνωστή παραλία της Πέγειας στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με δημοσίευση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρας Πάφου, ο 16χρονος τουρίστας λιποθύμησε όσο βρισκόταν στην παραλία, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκομίσει τραύμα στον αυχένα.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κινύρας Πάφου, ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Στη δημοσίευση που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Ομίλου στο Facebook σημειώνεται ότι «οι ναυαγοσώστες του Ομίλου καλούνται καθημερινά να διαχειριστούν πολλά μικρά περιστατικά που συμβαίνουν σε αρκετές παραλίες στην επαρχία μας. Αν και με μη σωστή λειτουργία των ωραρίων, δουλεύοντας καθημερινά σε υψηλές θερμοκρασίες και έχοντας εγκαταστάσεις για κλάματα, δηλώνουμε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο χρειαστεί τη βοήθεια μας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter