Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πάφος 2017: Αυτό είναι το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola

Πάφος 2017: Αυτό είναι το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola

Πάφος 2017: Αυτό είναι το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola

Η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, αποκλειστικοί χορηγοί του προγράμματος εθελοντών της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017, κορυφώνουν την στήριξή τους, με ένα συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola αφιερωμένο στους εθελοντές του Οργανισμού Πάφος 2017.

Για πρώτη φορά, το πιο αναγνωρίσιμο μπουκάλι στον κόσμο, αφιερώνεται στην Κύπρο και τιμά τη μεγάλη διοργάνωση της Πολτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης!

Η συλλεκτική έκδοση του μπουκαλιού της Coca-Cola αποτυπώνει μέσα από τη δημιουργική ματιά καλλιτεχνών το λογότυπο του Οργανισμού Πάφος17 αντλώντας έμπνευση από την χαρακτηριστική τεχνοτροπία των περίφημων μωσαϊκών της Πάφου, ενώ προστέθηκαν στοιχεία που παραπέμπουν στη θεά Αφροδίτη, θεά του έρωτα και της ομορφιάς, που γεννήθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο μέσα από τους αφρούς της θάλασσας.

Στόχος του συλλεκτικού μπουκαλιού είναι να αναδείξει το πολύτιμο έργο των εθελοντών που συνθέτουν το μωσαϊκό του μεγαλύτερου πολιτιστικού θεσμού της Ευρώπης και αποτελούν, με την ανιδιοτελή συνεισφορά τους, το πιο ζωντανό κομμάτι και την «καρδιά» του Οργανισμού Πάφος 2017.

Ως οι αποκλειστικοί, περήφανοι χορηγοί του προγράμματος Εθελοντισμού, και με σύνθημα «Μοιραζόμαστε το Πάθος», η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola στηρίζουν τους 300 εθελοντές οι οποίοι συμβάλουν ενεργά στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πολιτιστικό θεσμό που φιλοξενεί για πρώτη φορά η Κύπρος. Ανάμεσα στις βασικές αξίες της εταιρείας άλλωστε είναι η πίστη στη δύναμη της ομάδας και η αξία της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Σε αυτήν τη σπουδαία χρονιά για την Πάφο και την Κύπρο, η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola είναι για μια ακόμη φορά ενεργά παρόντες.

Καλούν όλους να μοιραστούν το πάθος, την όρεξη και τις αξίες των εθελοντών του Pafos 2017 και να κρατήσουν για πάντα την αξέχαστη εμπειρία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, με το συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola!

*Το συλλεκτικό μπουκάλι διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση σε μεγάλες υπεραγορές και επιλεγμένα εστιατόρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter