Αρχική InfoKids Νέα Πάφος: 3χρονο αγοράκι κυκλοφορούσε μόνο του στο δρόμο

Πάφος: 3χρονο αγοράκι κυκλοφορούσε μόνο του στο δρόμο

Πάφος: 3χρονο αγοράκι κυκλοφορούσε μόνο του στο δρόμο

Νέο περιστατικό με παιδί που κυκλοφορούσε μόνο του στο δρόμο συναίβει χθες. Η Αστυνομία Πάφου  δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι 3χρονο αγοράκι περιφερόταν μόνο του στους δρόμους της Πάφου και συγκεκριμένα στη Νεόφυτου Νικολαίδη.

Μιλώντας στο PafosPress.com ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε ότι γύρω στη μία μετά το μεσημέρι χθες κυριακή η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι εντόπισε μικρό αγοράκι να περιφέρεται μόνο του στην περιοχή Νεόφυτου Νικολαίδη και ότι ο ίδιος το είχε υπό την προστασία του μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσε αμέσως η Αστυνομία όπου παρά τις προσπάθιες εντοπισμού της οικογένειας του 3χρονου αγοριού αυτή δεν εντοπίσηκε με αποτέλεσμα το μικρό αγοράκι να μεταφερθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου ενώ την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου 40 περίπου λεπτά αργότερα η μητέρα του αγοριού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού της.

Η μητέρα ανέφερε ότι η ίδια και τα τρία ανήλικα παιδιά της βρισκόντουσαν σε πολιτιστικό κέντρο στην οδό Νεόφυτου Νικολαίδη και συγκεκριμένα σε παιδικό πάρτυ και ότι δεν αντελήφθηκε αμέσως την απουσία του παιδιού της.

Ο Εκρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου ανέφερε στο PafosPress.com ότι εναντίον της μητέρας του 3χρονου αγοριού διερευνάται υπόθεση για εγκατάλειψη παιδιού αφού θα μπορούσε να τραυματιστεί και να κινδυνέψει η υγεία του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.