Αρχική InfoKids Νέα Πάφος: Απίστευτο περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο - 14χρονες μαθήτριες επιτέθηκαν άγρια σε 13χρονη

Πάφος: Απίστευτο περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο - 14χρονες μαθήτριες επιτέθηκαν άγρια σε 13χρονη

Πάφος: Απίστευτο περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο - 14χρονες μαθήτριες επιτέθηκαν άγρια σε 13χρονη

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying συνταράσσει τη σχολική κοινότητα της Πάφου από τη στιγμή που ήρθαν στο φως οι λεπτομέρειες του συμβάντος. Πρωταγωνίστριες είναι τρεις 14χρονες μαθήτριες που επιτέθηκαν λεκτικά αλλά και δια της βίας εναντίον μιας 13χρονης μαθήτριας που φοιτά στο ίδιο σχολείο. Αδιάσειστος μάρτυρας των όσων συνέβησαν είναι οι εκδορές στο λαιμό της 13χρονης αλλά και οι μαρτυρίες των υπόλοιπων συμμαθητών που ήταν αυτόπτεις μάρτυρες του περιστατικού βίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αιτία του καυγά στάθηκε ένα απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου το οποίο μετέφερε τα κορίτσια την προηγούμενη ημέρα.

Βάσει της καταγγελίας την οποία υπέβαλε η μητέρα της 13χρονης, το περιστατικό έλαβε χώρα στο διάλειμμα, στο προαύλιο του σχολείου, σε Γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου και μπροστά σε πολλούς άλλους μαθητές. Οι τρεις μαθήτριες, μετά από λογομαχία που είχαν με την 13χρονη, φέρονται να της επιτέθηκαν και να την κτύπησαν στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Αιτία και αφορμή του καυγά στάθηκε σύμφωνα με την 13χρονη το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, μέσα στο σχολικό λεωφορείο που μετέφερε τα κορίτσια, καθώς μετά από ένα απότομο φρενάρισμα του οδηγού, η 13χρονη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει άθελά της πάνω στις άλλες τρεις μαθήτριες που βρίσκονταν μπροστά της. Αν και το συμβάν εκείνο δεν είχε καμία συνέχεια, οι τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν στην 13χρονη με αφορμή το περιστατικό της προηγούμενης ημέρας.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στο νοσοκομείο Πάφου, όπου ο ιατρός διαπίστωσε ότι φέρει εκδορές στον λαιμό και στο πρόσωπο.Οι γονείς της 13χρονης που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη λόγω και του νεαρού της ηλικίας των εμπλεκομένων, γι αυτό και η Αστυνομία θα αποταθεί στη Γενική Εισαγγελία για γνωμάτευση ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Εξάλλου, για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας το οποίο άρχισε την διερεύνηση της υπόθεσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter