Αρχική InfoKids Νέα Πάφος: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 36χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης

Πάφος: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 36χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης

Πάφος: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 36χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο.Ύποπτος είναι 36χρονος από την Πάφο ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κοριτσάκι και ακολούθως στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών παραδέχτηκε ενοχή μερικώς. Σήμερα ο 36χρονος που έχει συλληφθεί μετά την παραπομπή του σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου ,αναμένεται να παρουσιαστεί στο Κακουργιοδικείο..Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας για σήμερα και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση. Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.