Αρχική InfoMommy Νέα Πάφος: Φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη οικογένειας σε μεγάλη ανάγκη

Πάφος: Φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη οικογένειας σε μεγάλη ανάγκη

Πάφος: Φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη οικογένειας σε μεγάλη ανάγκη

Με στόχο να ανακουφιστεί κάπως μια τρομερά άτυχη οικογένεια, διοργανώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (13/2), μουσικό απόγευμα σε καφέ της Πάφου, οπότε τα έσοδα θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν στην οικογένεια.

Ο λόγος για μια οικογένεια, η οποία εκτός από οικονομικά προβλήματα, έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρά προβλήματα υγείας στα μέλη της.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το δεύτερο παιδί της οικογένειας, στα 8 του χρόνια, υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδίας στην Βρετανία και ενώ ο πατέρας ήταν άνεργος. Στην συνέχεια, ο πατέρας, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από σηψαιμία και για ένα χρόνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομεία της Κύπρου όσο και του εξωτερικού.

Η πολύτεκνη οικογένεια που ζει στην Πάφο, έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή σοβαρά οικονομικά μα και ψυχολογικά προβλήματα. Για τον λόγο αυτό εθελόντριες του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού της Πάφου (ΕΣΣΕΠ) βρήκαν έναν συγκινητικό τρόπο να βοηθήσουν: Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου στις 4:00, διοργανώνεται μουσικό απόγευμα στο Pinguinο Cafe.

Η είσοδος στην φιλανθρωπική εκδήλωση έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει καφέ, σνακ και μουσική.

Αν είστε κάτοικοι Πάφου ή κοντινών περιοχών, αξίζει να περέχετε τη στήριξή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter