Αρχική InfoSchool Πάφος: Ξεκινούν τα εργαστήρια STEAM για τους μαθητές Δημοτικής και Μέσης

Πάφος: Ξεκινούν τα εργαστήρια STEAM για τους μαθητές Δημοτικής και Μέσης

Πάφος: Ξεκινούν τα εργαστήρια STEAM για τους μαθητές Δημοτικής και Μέσης

Ο Δήμος Πάφου, με τη στήριξη και τη συνεργασία της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώνει την έναρξη εργαστηρίων STEAM (Eπιστήμη – Τεχνολογία – Μηχανική – Τέχνη – Μαθηματικά) για τους μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου.

Τα εργαστήρια αποσκοπούν στην εκπαίδευση μαθητών της Πάφου, στην ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων στους τομείς των φυσικών επιστημών και τεχνολογιών, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξή τους σε άτομα που μπορούν να ασχοληθούν με έρευνα και καινοτομία.

Τα εργαστήρια θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 13.30μ.μ.– 15.30μ.μ. (για μαθητές Δημοτικού Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξη) και 15.30μ.μ. – 17.30μ.μ. (για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου).

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται στα 15 άτομα για κάθε μια από τις δύο ομάδες.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες, τα κριτήρια επιλογής των μαθητών που θα συμμετέχουν, και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, www.cms.org.cy, στην ενότητα ΝΕΑ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter