Αρχική InfoKids Νέα Παγκόσμια διάκριση για την Κύπρο από τον μικρό Ιάσονα Φουρλά στην 20η Μπιενάλε!

Παγκόσμια διάκριση για την Κύπρο από τον μικρό Ιάσονα Φουρλά στην 20η Μπιενάλε!

Παγκόσμια διάκριση για την Κύπρο από τον μικρό Ιάσονα Φουρλά στην 20η Μπιενάλε!

Ο μαθητής της Δ' Δημοτικού, Ιάσονας Φουρλάς, γιος του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου, κέρδισε το σημαντικότατο παγκόσμιο βραβείο στην 20η Μπιενάλε παιδικής τέχνης που έγινε στην Ιαπωνία!

Ανάμεσα σε 27.600 έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, ο 10χρονος Ιάσονας κέρδισε το βραβείο President of the United Nations Association Japan Αward για το εξαιρετικό έργο του με το φιλοζωικό μήνυμα:

Τη μεγάλη αυτή επιτυχία γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δασκάλα του Λία Πογιατζή, η οποία ανέφερε: “Ο William Saroyan είπε ότι «ο ρόλος της τέχνης είναι να φτιάξει έναν κόσμο που να είναι υποφερτός». Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει και ο μικρός ταλαντούχος μαθητής μου Ιάσονας Φουρλάς. Το φιλοζωικό μήνυμα του φαίνεται να πέρασε αφού κέρδισε σημαντικότατο παγκόσμιο βραβείο. Τα έργα που βραβεύθηκαν θα εκτεθούν σε διάφορα μουσεία. Ιάσονα μου συγχαρητήρια! Μας έκανες περήφανους!".

Ο δε πατέρας του μικρού Ιάσονα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, δημοσιεύσε τα εξής στον προσωπικό λογαριασμού του στο Instagram:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter