Αρχική InfoSchool Παγκύπριες εξετάσεις 2019: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Παγκύπριες εξετάσεις 2019: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Παγκύπριες εξετάσεις 2019: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Παγκυπρίων Εξετάσεων για τη φετινή σχολική χρονιά. Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στη δημοσιότητα τον πίνακα που αναγράφει ποιες ημέρες και ώρες παρακάθονται οι μαθητές τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι τελειόφοιτοι μαθητές θα ριχθούν στη μάχη για μια θέση στο Πανεπιστήμιο, με το πρώτο εξεταζόμενο μάθημα να είναι τα Νέα Ελληνικά, στις 20 Μαϊου. Όσον αφορά τα μαθηματικά κοινού κορμού, η εξέτασή τους είναι τη Δευτέρα 10/06 στις 08:00 το πρωί.

Η εξεταστική περίοδος ολοκληρώνεται στις 13/06 με τα μαθήματα των Εικαστικών Εφαρμογών, της Ενισχυμένης Φυσικής και των Γαλλικών. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν τέλη Ιουλίου.

Δείτε το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα για τις εξετάσεις εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter