Αρχική InfoKids Νέα «Παιδάκι ήρθε για κολύμπι και παραλίγο να πνιγεί!»: Συγκλονίζουν οι ιστορίες της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού (video)

«Παιδάκι ήρθε για κολύμπι και παραλίγο να πνιγεί!»: Συγκλονίζουν οι ιστορίες της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού (video)

«Παιδάκι ήρθε για κολύμπι και παραλίγο να πνιγεί!»: Συγκλονίζουν οι ιστορίες της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού (video)

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες ναυαγοσωστών από τη Λεμεσό, οι οποίοι περιγράφουν σε ρεπορτάζ του tothemaonline.com περιστατικά διάσωσης, αλλά και έντονους προβληματισμούς τους.

Μικρά παιδιά έρχονται μόνα στην παραλία

«Παιδάκι από την Συρία, ήρθε μόνο του για κολύμπι και κινδύνεψε να πνιγεί», αναφέρει ο κος. Κωνσταντίνο Παναγιώτου, ο οποίος φαίνεται να ξαναζεί τη σκηνή. Ταυτόχρονα, κάνει λόγο για αυξημένο αριθμό παιδιών, τα οποία επισκέπτονται μόνα τους τις παραλίες.

Όσον αφορά στον δύσκολο ρόλο των ναυαγοσωστών, τόσο ο κος. Παναγιώτου όσο και ο κος. Χριστάκης Γεωργίου, ναυαγοσώστες αμφότεροι, μιλούν για ένα επάγγελμα που χρειάζεται πάνω από όλα ψυχική δύναμη, αλλά και εξειδικευμένη εκπαίδευση για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση.

Δείτε το video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter